ΣΥΝΔΡΟΜΟ TTTS

ΣΥΝΔΡΟΜΟ TTTS

Εξοπλισμός Συνδρόμου TTTS για Γυναικολογία

Η θεραπεία με LASER που προτείνεται για την αντιμετώπιση του Συνδρόμου Εμβρυο-εμβρυϊκής Μετάγγισης - TTTS, περιλαμβάνει το διοδικό LASER με μήκος κύματος εκπομπής στα 980 nm.  

syndromo-ttts

Τι είναι το Σύνδρομο TTTS;

Σύνδρομο TTTS (Εμβρυο – εμβρυικής Μετάγγισης TTTS) είναι η πιο συχνή αιτία εμβρυικής απώλειας και αναπηρίας στα μονοχοριακά δίδυμα. 
Κατά την επιπλοκή αυτή παρατηρείται σημαντική διαφορά στο αμνιακό υγρό ανάμεσα στα δύο έμβρυα : αυξημένο αμνιακό υγρό γύρω από το έμβρυο δέκτης και ελάχιστο αμνιακό υγρό γύρω από το έμβρυο δότη.
Στην επιφάνεια του πλακούντα των μονοχοριακών διδύμων υπάρχουν αγγεία – αναστομώσεις. Μέσω αυτών των αγγείων υπάρχει άνιση κατανομή αίματος ανάμεσα στα δύο έμβρυα, με το ένα έμβρυο να παίρνει πολύ περισσότερο αίμα έναντι του άλλου.

Η Θεραπευτική παρέμβαση με LASER βοηθά ώστε να αποκοπούν οι αναστομώσεις στην επιφάνεια του πλακούντα και να διαχωριστούν οι αιματικές κυκλοφορίες ανάμεσα στα δύο έμβρυα. Η θεραπεία πραγματοποιείται από εξειδικευμένους ιατρούς με μεγάλη ακρίβεια.

Λόγω του γεγονότος ότι η επιπλοκή αυτή εμφανίζεται στο πρώιμο στάδιο της κύησης, όταν τα έμβρυα είναι ακόμα πολύ πρόωρα, ο τοκετός δεν αποτελεί επιλογή. Η θνητότητα και η νοσηρότητα είναι σε πολύ υψηλά ποσοστά. Χωρίς θεραπευτική παρέμβαση είναι πιθανή η αποβολή ή η εμβρυική απώλεια του ενός ή και των δύο εμβρύων.

Ο προτεινόμενος εξοπλισμός απο την alphaMED για την Αντιμετώπιση του Συνδρόμου Εμβρυο-εμβρυικής Μετάγγισης – TTTS σε συνεργασία με τον ιταλικό οίκο Eufoton είναι:

  • Διοδικό LASER VELAS

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΔΙΟΔΙΚΟ LASER VELAS

ΔΙΟΔΙΚΟ LASER VELAS

GIGAA LASER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
amed

Για περισσότερες πληροφορίες
και για να κλείσετε δωρεάν
επίδειξη επικοινωνήστε μαζί μας στο

210 88 42 769

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ