ΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

ΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Εξοπλισμός Στοματολογίας για ΩΡΛ

Στοματική κοιλότητα και οροφάρυγγας
Η ακρίβεια που παρέχουν οι συσκευές CO2 LASER και τα Διοδικά LASER, στη τομή, εκτομή και εξάχνωση μαλακού ιστού στη στοματική κοιλότητα και στον οροφάρυγγα δε συγκρίνεται με καμία άλλη χειρουργική τεχνολογία. 
 

stomatologia

Τα εξελιγμένα συστήματα Laser με τα κατάλληλα εξαρτήματα είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές σε αυτές τις δύσκολα προσβάσιμες περιοχές με έντονη αγγείωση. Ειδικά το Διοδικό LASER παρέχει άριστη αιμόσταση ενώ το CO2 LASER έχει μικρότερο θερμικό τραύμα και καλύτερη μετεγχειριτική πορεία.

Μερικά εξαρτήματα είναι σχεδιασμένα να συνεργάζονται με τις συσκευές CO2 LASER της A.R.C LASER με αρθρωτό βραχίονα. Η νέα εύκαμπτη ίνα CO2 LASER με τη συσκευή C-LAS είναι επίσης ιδανική για εφαρμογές σε αυτή την περιοχή, ειδικά όταν το χειρουργείο είναι πολυεπίπεδο.

Λευκοπλακία, καλοήθης και κακοήθης
Η λευκοπλακία είναι ένας προκαρκινικός λευκωπός ιστός, ο οποίος μπορεί να είναι εντοπισμένος ή διάχυτος. Το CO2 LASER είναι ιδανικό για εκτομή και εξάχνωση της λευκοπλακίας. Ξεχωριστές περιοχές μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα ανάλογα τη γεωμετρία και το βάθος του ιστού.
Ιστοτεμάχια στέλνονται στον Παθολογοανατόμο για ταυτοποίηση μετά την αφαίρεση. Η θεραπεία με CO2 LASER είναι αποτελεσματική παρέχοντας ιστοτεμάχια με ακριβή όρια, καλή αιμόσταση και διατήρηση υγιούς ιστού.

Γλωσσική υπερτροφία
Όταν το υπερτροφικό μέγεθος της γλώσσας συνεισφέρει στις διαταραχές της υπνικής άπνοιας, μπορεί να εκτελεσθεί μερική γλωσσεκτομή για να μειωθεί το μέγεθος. Η ορατότητα βελτιώνεται λόγω της αιμόστασης. Η ανάρρωση του ασθενούς είναι γρηγορότερη και ευκολότερη λόγω του μειωμένου τραυματισμού του παρακείμενου ιστού. 

Υπερτροφικές αμυγδαλές
Οι υπερτροφικές αμυγδαλές μπορεί να επηρεάσουν την αναπνοή και να δημιουργήσουν επεισόδια υπνικής άπνοιας. Το CO2 LASER, αλλά και το Διοδικό στα 980nm χρησιμοποιείται υπό τοπική ή γενική αναισθησία για την εκτομή και εξάχνωση η και συρρίκνωση, μερική ή ολική των υπερτροφικών αμυγδαλών. 

Υπερτροφία της σταφυλής
Εργασίες έδειξαν ότι όταν χρησιμοποιηθεί CO2 LASER ή και Διοδικό LASER στα 980nm για την αντιμετώπιση της υπερτροφίας της σταφυλής οι ασθενείς αντιμετωπίζουν λιγότερο πόνο λόγω του μειωμένου οιδήματος. Για το CO2 LASER διατίθεται ακραίο εξάρτημα με backstop ειδικά σχεδιασμένο γι’ αυτή την εφαρμογή. Εναλλακτικά η εύκαμπτη ίνα του Διοδικό LASER στα 980nm μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Πολυπαραγοντικές διαταραχές υπνικής άπνοιας
Η αντιμετώπιση της διαταραχής της υπνικής άπνοιας λόγω των σοβαρών συνεπειών στη ζωή του ασθενούς, πολλές φορές μπορεί να απαιτεί επεμβάσεις σε περισσότερες της μίας περιοχές ανάλογα την συνολική κατάσταση. Μερικές επεμβάσεις μπορεί να συμπεριλαμβάνουν τη χρήση CO2 LASER και άλλες όχι. Μόνον εξειδικευμένοι χειρουργοί μπορεί να αποφανθούν.

Το CO2 LASER είναι αποτελεσματικό για τη μείωση του μεγέθους μεγάλων οργάνων στην OSA (υπνική άπνοια) όπως, ρινικές εκβλαστήσεις (κρεατάκια), αμυγδαλές, γλώσσα, μαλθακή υπερώα κ.λ.π. Η συσκευή C-LAS με την εύκαμπτη ίνα CO2 LASER πολλαπλών χρήσεων, παρέχει τη μεγαλύτερη ευχρησία και λειτουργικότητα για τη χειρουργική αντιμετώπιση της πολυπαραγοντικής διαταραχής υπνικής άπνοιας.

Η alphaMED προτείνει για εφαρμογές στο Στοματοφάρυγγα τον κάτωθι εξοπλισμό:

  • C-LAS
  • FOX
  • WOLF
  • CHEESE II
  • GBOX BLUE LASER

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

FOX

FOX

A.R.C LASER GmbH

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
GBOX BLUE LASER

GBOX BLUE LASER

GIGAA LASER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
WOLF

WOLF

A.R.C LASER GmbH

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
C-LAS

C-LAS

A.R.C LASER GmbH

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διοδικό LASER CHEESE II

Διοδικό LASER CHEESE II

GIGAA LASER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
amed

Για περισσότερες πληροφορίες
και για να κλείσετε δωρεάν
επίδειξη επικοινωνήστε μαζί μας στο

210 88 42 769

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ