ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ - REJUVENATION

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ - REJUVENATION

Εξοπλισμός LASER Ανάπλασης δέρματος

Με τον όρο Φωτοανάπλαση εννοείται η αντιμετώπιση των επιφανειακών μελαχρωματικών και αγγειακών βλαβών, που προκαλούνται λόγω φωτογήρανσης.
Επιπλέον στον όρο Φωτοανάπλαση εμπίπτει και η βελτίωση της υφής και της φωτεινότητας του δέρματος καθώς και η μείωση βάθους λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

anaplashs-dermatos

Η αντιμετώπιση αυτών των μικτών δυσχρωμιών, απαιτεί την ικανότητα απόδοσης φωτεινής ενέργειας σε κυμαινόμενο βάθος από 0,5 έως 2 mm, αφού οι μελαχρωματικές βλάβες όπως πανάδες, ηλιακές φακίδες, κλπ είναι κατά κανόνα επιδερμιδικές βλάβες, ενώ αντίστοιχα οι αγγειακές βλάβες (ευρυαγγείες) είναι βαθύτερα, στο χόριο. Επιπλέον η βελτίωση της υφής, της ελαστικότητας και του τόνου του δέρματος απαιτούν διέγερση των ινοβλαστών, που βρίσκονται στο χόριο.    

Σήμερα υπάρχουν αρκετές τεχνολογίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα για κάθε μία από τις ανωτέρω αναφερόμενες θεραπείες, μη επεμβατικά, δηλαδή χωρίς εξάχνωση του δέρματος. Οι πιο δημοφιλείς είναι το Nd:YAG LASER long pulse, το Q-Switched Nd:YAG LASER, και το KTP LASER.

Από τα ανωτέρω γίνεται σαφές ότι απαιτείται αλληλεπίδρασης σε πολλαπλά επίπεδα στο δέρμα, ώστε να αντιμετωπιστούν οι ανωτερω βλάβες αποτελεσματικά. Οι πλέον σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις συνδυάζουν σε μία πλατφόρμα διάφορες τεχνολογίες LASER όπως Nd:YAG LASER, Fractional θεραπείες, KTP LASER και αλλές.

Η εφαρμογή της Φωτοανάπλασης είναι μία ήπια θεραπεία που μπορεί να εφαρμοσθεί στο πρόσωπο, τον λαιμό ή τα χέρια.

Η εφαρμογή μπορεί να γίνει εύκολα και σχετικά ανώδυνα και τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη φορά, ενώ ενδέχεται να χρειαστούν 2-3 συνεδρίες.

Η alphaMED διαθέτει δύο επιλογές για την Φωτοανάπλαση, οι οποίες αφορούν σε μη επεμβατικές θεραπείες, χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Η τρίτη επιλογή είναι η σταθερή αξία του Fractional CO2 LASΕR, που συνδυάζει τη βαθύτερη Ανάπλαση με την επιδερμική αξάχνωση των πανάδων.

  • HydroQueen- Υδροδερμαπόξεση
  • Q10 – Q switched Laser 1064/532 nm & Fractional
  • SMAXEL - Fractional CO2 Laser
  • Μηχάνημα Φωτοθεραπείας CureLux
  • Medisol

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Υδρο-Δερμοαπόξεση Hydro Queen

Υδρο-Δερμοαπόξεση Hydro Queen

I.D.S.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μηχάνημα Φωτοθεραπείας CureLux

Μηχάνημα Φωτοθεραπείας CureLux

I.D.S.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
amed

Για περισσότερες πληροφορίες
και για να κλείσετε δωρεάν
επίδειξη επικοινωνήστε μαζί μας στο

210 88 42 769

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ