ΡΙΝΟΛΟΓΙΑ

ΡΙΝΟΛΟΓΙΑ

Εξοπλισμός LASER Ρινολογιας για ΩΡΛ 

Ρινική κοιλότητα και ρινοφάρυγγας

Το LASER CO2 αλλά πολύ περισσότερο το Διοδικό LASER με μήκος κύματος εκπομπής στα 980nm, προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των κλασικών χειρουργικών μεθόδων για εφαρμογές στη μύτη. Τα εξελιγμένα συστήματα LASER με εξειδικευμένα συστήματα απόδοσης της δέσμης LASER επιτρέπουν την θεραπεία σε ευαίσθητους ιστούς με χρήση εύκαμπτου ή άκαμπτου ενδοσκοπίου.

rinologia

Οι κυριότερες εφαρμογές των LASER στο Ρινοφάρυγγα είναι: 

Δυσλειτουργία ευσταχιανής σάλπιγγας

Συνήθεις αιτίες της δυσλειτουργίας της ευσταχιανής σάλπιγγας είναι η χρόνια μέση ωτίτιδα και η βλάβη από χρόνια φαρυγγική παλινδρόμηση. Η ευσταχιανή σαλπιγγοπλαστική είναι μια απλή χειρουργική επέμβαση υπό γενική αναισθησία. 

Η συσκευή  CO2 LASER C-LAS με την εύκαμπτη ίνα Laser CO2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα μικρό άκαμπτο ενδοσκόπιο που χρησιμοποιείται για την απεικόνιση.

Ρινικοί πολύποδες

Οι ρινικοί πολύποδες συνεισφέρουν στην ρινική συμφόρηση. Η εξάχνωση ή η εκτομή του μαλακού ιστού με Διοδικό LASER στα 980nm ή στα 450nm που σχετίζεται με διαρρινικούς πολύποδες είναι γενικά ανεκτή υπό τοπική αναισθησία σε επίπεδο εξωτερικού ιατρείου. Η αιμορραγία ελέγχεται από το LASER και τοπικά αγγειοσυσταλτικά.

Ρινικές κόγχες

Οι ρινικές κόγχες συνεισφέρουν και αυτές στη ρινική συμφόρηση και σε κατάλληλα επιλεγμένους ασθενείς η εφαρμογή του Διοδικό LASER στα 980nm η και του Blue LASER  αποτελεί μια εναλλακτική θεραπεία. Η  απορρόφηση του μήκους κύματος των ανωτέρω LASER  και η δυνατότητα παλμικής λειτουργίας επιτρέπουν την ελεγχόμενη συρρίκνωση ιστού με ελάχιστη αύξηση θερμότητας και παράπλευρες βλάβες.

Συνέχια

Η Συνέχια είναι συμφύσεις στη μύτη. Οι Συνέχιες μπορούν πολύ εύκολα και γρήγορα να «λυθούν» χρησιμοποιώντας τις συσκευές Διοδικού LASER της A.R.C LASER με τις κατάλληλες οπτικές ίνες και χειρολαβές. Η εύκαμπτη ίνα Laser CO2 LASER μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί.

Ρινόφυμα

Η ενέργεια του CO2 LASER εφαρμόζεται σε δερματικές εφαρμογές με τη χρήση της χειρουργικής χειρολαβής ή της χειρολαβής ανάπλασης δέρματος, της A.R.C LASER. Γρήγορη και ελεγχόμενη εξάχνωση της επιφανείας του δέρματος επιτυγχάνεται – κατά στρώματα, με ελάχιστη αιμορραγία και αύξηση θερμότητας σε παρακείμενους ιστούς. 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Καλύτερα κλινικά αποτελέσματα
  • Μειωμένος χρόνος αναισθησίας
  • Επέμβαση εξωτερικού ιατρείου
  • Ταχύτερη ανάρρωση

Για τις εφαρμογές στο Ρινοφάρυγγα η alphaMED προτείνει:

  • FOX
  • WOLF
  • FireLas Blue
  • CHEESE II
  • GBOX BLUE LASER
     

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

FOX

FOX

A.R.C LASER GmbH

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
WOLF

WOLF

A.R.C LASER GmbH

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
GBOX BLUE LASER

GBOX BLUE LASER

GIGAA LASER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
FireLas Blue

FireLas Blue

GIGAA LASER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διοδικό LASER CHEESE II

Διοδικό LASER CHEESE II

GIGAA LASER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
amed

Για περισσότερες πληροφορίες
και για να κλείσετε δωρεάν
επίδειξη επικοινωνήστε μαζί μας στο

210 88 42 769

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ