ΕΙΣΦΡΥΣΗ ΟΝΥΧΟΣ

ΕΙΣΦΡΥΣΗ ΟΝΥΧΟΣ

Εξοπλισμός Είσφρυσης όνυχος για Χειρουργική

Η επώδυνη κατάσταση που δημιουργείται από την είσφρυση όνυχος στο δάκτυλο του ποδιού μπορεί να αντιμετωπιστεί άμεσα, χωρίς μεγάλο χρόνο αποθεραπείας και με τον λιγότερο επώδυνο τρόπο. Η μερική ονυχοριζεκτομή με LASER CO2, αποτελεί την καλύτερη μέθοδο για την αντιμετώπιση της είσφρυσης και την αποφυγή επαναδημιουργίας του προβλήματος.

eisfrhsh-onyxos

Η είσφρυση όνυχος (unguis incarnates) είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα των δακτύλων κυρίως του ποδιού και ιδιαίτερα του μεγάλου δακτύλου το οποίο προσβάλλεται συχνότερα από την εξωτερική πλευρά του.

Η βλάβη που προκαλείται οφείλεται σε αντίδραση σε ξένο σώμα. Όταν η κοίτη του νυχιού πιέζεται από το πλάι, το νύχι εισχωρεί στον μαλακό ιστό. Η παρουσία του κερατινοποιημένου τμήματος μέσα στο «κρέας» οδηγεί στην «αντίδραση ξένου σώματος».

Θεραπεία

Η θεραπεία της είσφρυσης έγκειται στην αφαίρεση του προβληματικού τμήματος του νυχιού και στη φωτοεξάχνωση με LASER CO2 του τμήματος της ρίζας που του αναλογεί καθώς και του παθολογικού ιστού στο πλάι του νυχιού.

Με αυτό τον τρόπο το τμήμα του νυχιού που είναι υπεύθυνο για την είσφρυση δεν ξαναβγαίνει και οι πιθανότητες επανεμφάνισης του προβλήματος ελαχιστοποιούνται. Το νύχι μετά από αυτή την επέμβαση είναι λίγα χιλιοστά στενότερο από το αρχικό του σχήμα. Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία και διαρκεί 15-20 λεπτά. Eχει ελάχιστο πόνο για λίγες ώρες μετά και στην συνέχεια δεν πονά καθόλου. 

Στις περιπτώσεις εκείνες που η είσφρυση και οι φλεγμονές έχουν δημιουργήσει μη αναστρέψιμη κατάσταση στο δάκτυλο του ποδιού, η χειρουργική διόρθωση είναι πλέον απαραίτητη.

Η alphaMED προτείνει για την χειρουργική ονυχοριζεκτομή το:

  • SMAXEL LASER CO2
  • C-LAS A.R.C LASER,   
  • FireLas Derma
     

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

FireLas Derma

FireLas Derma

GIGAA LASER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
C-LAS

C-LAS

A.R.C LASER GmbH

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
amed

Για περισσότερες πληροφορίες
και για να κλείσετε δωρεάν
επίδειξη επικοινωνήστε μαζί μας στο

210 88 42 769

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ