ΩΤΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

ΩΤΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Εξοπλισμός LASER Ωτοχειρουργικης για ΩΡΛ

Το LASER διοξειδίου του άνθρακα (CO2 LASER) και το KTP LASER έχουν χρησιμοποιηθεί για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες σε ωτολογικές χειρουργικές εφαρμογές. Η υψηλή απορρόφηση του CO2 LASER από το νερό και η δυνατότητα απόδοσης της ενέργειας του LASER εξ’ αποστάσεως, μέσω μικροσκοπίου, καθιστούν το CO2 LASER ιδανικό εργαλείο σε περιπτώσεις που απαιτείται, εξαιρετική ακρίβεια στους χειρουργικούς χειρισμούς, με ταυτόχρονη αιμόσταση και βέλτιστη αποτελεσματικότητα.

wtoxeiroyrgikh

Η alphaMED σε συνεργασία με την A.R.C LASER και την GIGAA  όσον αφορά τις συσκευές LASER και την Karl Kaps GmbH στα Μικροσκόπια, διαθέτει όλες τις λύσεις για τις γνωστές και καταξιωμένες εφαρμογές των LASER στην Ωτοχειρουργική. Συγκεκριμένα τα LASER βρίσκουν εφαρμογή σε:

Χρόνια διάτρηση της τυμπανικής μεμβράνης 
Το CO2 LASER μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη «νεαροποίηση» του χείλους της τυμπανικής μεμβράνης σε περιπτώσεις χρόνιας διάτρησης, αφήνοντας τα υγιή επιθηλιακά κύτταρα να βελτιώσουν την βλάβη. Το  μικροχειριστήριο συνδέει τον βραχίονα του C-LAS με το μικροσκόπιο ή εναλλακτικά η Οπτική ίνα του LASER μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαδικασία αυτή. 

Ατελεκτασία Τυμπανικής μεμβράνης 
Η χρόνια συσσώρευση υγρού εξαντλεί τον αέρα στην κοιλότητα του μέσου ωτός και μπορεί να προκαλέσει την συρρίκνωση της τυμπανικής μεμβράνης προς τα οστάρια του μέσου ωτός. Το CO2 LASER μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση της τυμπανικής μεμβράνης από τα οστάρια, χωρίς να έρθει σε επαφή με τις εύθραυστες αυτές δομές και διατηρώντας πάντα αναίμακτο το χειρουργικό πεδίο. Το σύστημα C-LAS που συνδέεται με την οπτική ίνα είναι ιδανικό για αυτή την εφαρμογή. 

Χολοστεάτωμα 
Ανάλογα με την έκταση και τη θέση, το CO2 LASER μπορεί να χρησιμοποιηθεί  μόνο του ή με την βοήθεια μιας λαβίδας για την να αφαίρεση του χολοστεατώματος. Το CO2 LASER επιταχύνει τη διαδικασία διατηρώντας το χειρουργικό πεδίο αναίμακτο, ενώ η εξ’ αποστάσεως δράση του CO2 LASER διευκολύνει την χειρουργική διαδικασία και επιτρέπει τον ασφαλή χειρισμό ευαίσθητων δομών όπως τα οστάρια του μέσου ωτός. 

Ωτοσκλήρυνση 
Για την χειρουργική αντιμετώπιση της Ωτοσκλήρυνσης εκτελείται η Αναβολοτομή, που θα επιτρέψει την τοποθέτηση ενός κοχλιακού εμφυτεύματος στην πλάκα του Αναβολέα. Σε κάθε περίπτωση στόχος είναι η προστασία των παρακείμενων νεύρων και των εσωτερικών δομών του ωτός, που ευθύνονται για την ακοή και την ισορροπία. Λόγω της εξ’ αποστάσεως δράσης και της ακρίβειας του στην εφαρμογή το CO2 LASER  χρησιμοποιείται εδώ και σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, τόσο στην Αναβολοτoμή όσο και στην επανάληψη της θεραπείας για τον καθαρισμό των συμφύσεων και την επανατοποθέτηση των κοχλιακών εμφυτευμάτων. Ωστόσο ακόμα και το KTP LASER στα 514nm έχει πολύ καλή βιβλιογραφική τεκμηρίωση. Η A.R.C LASER έχει όλες τις λύσεις για την εκτέλεση διαφόρων τεχνικών αναβολοτομής υποβοηθούμενης με LASER. 
•    Το μικροχειριστήριο συνδέει το LASER με το μικροσκόπιο και αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό για την διάτρηση της πλάκας του αναβολέα με την τεχνική ροζέτα- πολλαπλών οπών. 

Πολύποδες και κοκκιώματα στο εξωτερικό κανάλι του ωτός 
Όταν το CO2 LASER χρησιμοποιείται για εκτομή των πολυπόδων και σε κοκκιώδη ιστό, στον εξωτερικό ακουστικό πόρο, η διαδικασία είναι σχεδόν αναίμακτη. Η Ενέργεια του LASER κατευθύνεται εύκολα στον ιστό - στόχο χρησιμοποιώντας το μικροχειριστήριο ή τη νέα εύκαμπτη οπτική ίνα.

Για την Ωτοχειρουργική ο προτεινόμενος εξοπλισμός είναι:

  • WOLF
  • C-LAS
  • NUVOLAS 514nm, 
  • FOX 514nm & FOX 980nm
  • GBOX BLUE LASER
  • FireLas Blue LASER

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

WOLF

WOLF

A.R.C LASER GmbH

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
C-LAS

C-LAS

A.R.C LASER GmbH

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
NUVOLAS

NUVOLAS

A.R.C LASER GmbH

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
FOX

FOX

A.R.C LASER GmbH

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
GBOX BLUE LASER

GBOX BLUE LASER

GIGAA LASER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
FireLas Blue

FireLas Blue

GIGAA LASER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
amed

Για περισσότερες πληροφορίες
και για να κλείσετε δωρεάν
επίδειξη επικοινωνήστε μαζί μας στο

210 88 42 769

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ