LASER ΛΙΠΟΛΥΣΗ

LASER ΛΙΠΟΛΥΣΗ

Εξοπλισμός LASER λιπόλυσης

Η λιπόλυση - λιπογλυπτική υποβοηθούμενη με LASER είναι μια σύγχρονη εξέλιξη της κλασικής λιπαναρρρόφησης. Γίνεται υπό τοπική αναισθησία περίπου με τον ίδιο τρόπο με τον κλασικό, με μόνη διαφορά ότι χρησιμοποιείται ένα LASER για την διάσπαση των ανώμαλων εναποθέσεων λίπους.

laser-lipolysh

Η LASER λιπόλυση  είναι ιδανική για περιοχές του σώματος που συσσωρεύουν λίπος όπως οι γλουτοί (ψωμάκια), το εσωτερικό των μηρών, τα γόνατα, η κοιλιά και οι βραχίονες. Επίσης η LASER λιπόλυση - λιπογλυπτική εφαρμόζεται και σε πιο ευαίσθητες περιοχές όπως τα κάτω βλέφαρα, βελτιώνοντας τις σακούλες κάτω από τα μάτια, καθώς και στο λαιμό ή υπερηβικά για την βελτίωση του σημείου, που είναι γνωστό ως Ορος της Αφροδίτης

Εφαρμογή LASER λιπόλυσης

Η LASER λιπόλυση είναι μέθοδος εύκολη, ασφαλής, ανώδυνη και μπορεί να γίνεται σε κλινική σε επίπεδο εξωτερικού ίατρείου. Δεν απαιτεί νοσηλεία και ο ασθενής επιστρέφει άμεσα στις δραστηριότητές του. Η λιπόλυση μπορεί να εφαρμοστεί και στους άνδρες.

Στην πράξη η διαδικασία είναι όπως και στην κλασική λιπαναρρόφηση. Συγκεκριμένα μετά την Οιδηματώδη αναισθησία (Tumescent) με διάλυμα Klein, χρησιμοποιείται μία κάνουλα διαμέτρου 1 έως 2 mm, μέσα από την οποία διέρχεται η οπτική ίνα ενός Διοδικού ή ενός Nd:YAG LASER. 

Από το ανωτέρω διάγραμμα φαίνεται ότι η απορρόφηση από το λιπωδη ιστό παρουσιάζει μέγιστο σε μήκος κύματος περίπου στα 1440-1470 nm. Σε αυτό το μήκος κύματος η επίδραση του LASER είναι η μέγιστη ακόμα και σε μικρή ισχύ, γεγονός που περιορίζει σημαντικά τον θερμικό τραυματισμό των γύρω ευαίσθητων δομών.
    
Το LASER ρυθμίζεται σε συνεχή η διακοπτόμενη λειτουργία ανάλογα την περιοχή εφαρμογής και με σχετικά χαμηλή ισχύ επιτυγχάνεται γαλακτωματοποίηση του υποδόριου λίπους, χωρίς να καταστρέφεται ο παρακείμενος ιστός, αφού η δράση του LASER περιορίζεται περίπου στο 1mm γύρω από την οπτική ίνα. 
Η θερμική ενέργεια του LASER, επιδρά και στους ινοβλάστες ενεργοποιώντας ταυτόχρονα την παραγωγή νέου κολλαγόνου, ώστε  τελικά με τη LASER λιπόλυση οι γραμμές του σώματος να βελτιώνονται (λιπογλυπτική).  

Μπορεί να συνδυαστεί με ένα κύκλο λεμφικού drainage δύο φορές την εβδομάδα.

Πλεονεκτήματα για τον ασθενή:

  • ταχύτερη επούλωση
  • λιγότερους μώλωπες 
  • μειωμένο πόνο,ελάχιστη απώλεια αίματος και ελάχιστο οίδημα
  • λιγότερο χρόνο αποθεραπείας για τα άτομα που χρειάζεται να επιστρέψουν σύντομα ή την ίδια μέρα στην εργασία τους ή/και σε άλλες δραστηριότητες
  • ομαλότερο δέρμα με λιγότερες παραμορφώσεις του περιγράμματος - σύσφιξη του δέρματος
  • Η οπτική ίνα του laser είναι εξαιρετικά μικρή, άρα έχουμε και πολύ μικρότερες οπές εισόδου, άρα και πολύ μικρότερες, σχεδόν  «αόρατες» ουλές
  • Στις μικρότερες περιοχές η διαδικασία γίνεται με τοπική αναισθησία

Η Για την LASER Λιπόλυση η alphaMED προτείνει:

  • GBOX 1470nm

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

GBOX LASER 1470nm

GBOX LASER 1470nm

GIGAA LASER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
amed

Για περισσότερες πληροφορίες
και για να κλείσετε δωρεάν
επίδειξη επικοινωνήστε μαζί μας στο

210 88 42 769

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ