ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ - ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΤΡΑΧΗΛΟΥ

ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ - ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΤΡΑΧΗΛΟΥ

Εξοπλισμός Κολποσκόπησης για Γυναικολογία

Η alphaMED παρέχει όλο τον εξοπλισμό για την Κολποσκόπηση στην Γυναικολογία τα τελευταία 25 χρόνια και έχει εξοπλίσει πάνω από 100 ιδιωτικά ιατρεία με Κολποσκόπιο.
Με την υποδομή και την τεχνογνωσία των στελεχών της να συμβουλεύει και υποστηρίζει όλες τις Δημόσιες και Ιδιωτικές κλινικές της χώρας, που διαθέτουν τμήμα LASER Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου, είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην Ελλάδα στο εξειδικευμένο αυτό αντικείμενο.
 

kolposkophsh-kai-pathologia-traxhloy

ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ
Η Κολποσκόπηση είναι μία απλή εξέταση, που γίνεται με την βοήθεια του Κολποσκοπίου και των εξειδικευμένων εργαλείων κολποσκόπησης (κολποδιαστολείς, κλπ). Με το κολποσκόπιο γίνονται διακριτές οι όποιες αλλοιώσεις του τραχήλου. Τα σύγχρονα Κολποσκόπια διαθέτουν: 

  • ισχυρό φωτισμό, που αποδίδεται ομοαξονικά και χωρίς σκιάσεις
  • σύστημα φακών για την μεγέθυνση του πεδίου έως 40 φορές
  • αποχρωματικά οπτικά για υψηλή ευκρίνεια χωρίς να αλλοιώνονται τα χρώματα 
  • σύστημα βιντεοσκόπησης για την καλύτερη επικοινωνία του ιατρού με την ασθενή αλλά και για την καταγραφή, εκτύπωση και αποθήκευση των κολποσκοπικών εικόνων στο αρχείο της ασθενούς.   

ΒΙΟΨΙΑ
Ο Γυναικολόγος με την εμπειρία, την εξειδίκευσή του στο αντικείμενο της Κολποσκόπησης και τον κατάλληλο εξοπλισμό έχει την ικανότητα να διακρίνει πρώιμες βλάβες του τραχήλου, του κόλπου, του αιδοίου και της περιπρωκτικής περιοχής και να επιλέγει την πιο ύποπτη περιοχή για λήψη βιοψίας. 
Οι βιοψίες γίνονται με ειδικές λαβίδες, ώστε να είναι κατά το δυνατόν ατραυματικές και ανώδυνες. 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Σε περίπτωση που υπάρχει κάποια αλλοίωση ο Γυναικολόγος θα προτείνει την αντίστοιχη θεραπεία. Αν κριθεί απαραίτητη η χειρουργική αντιμετώπιση αυτή μπορεί να περιλαμβάνει την κωνοειδή εκτομή ή τον καυτηριασμό της βλάβης με Διαθερμία ή LASER. Οι περισσότερες των περιπτώσεων αντιμετωπίζονται με τοπική αναισθησία σε επίπεδο εξωτερικού ιατρείου. Οι συνήθεις τεχνικές είναι:
Leep – Loop Electrosurgical Excision Procedure (Αφαίρεση της ζώνης μετάπλασης με αγκύλη και με τη βοήθεια ηλεκτρικού ρεύματος) 
Είναι, σήμερα, η πιο δημοφιλής μέθοδος για τη θεραπεία HSIL. Η ζώνη μετάπλασης αφαιρείται με τη βοήθεια αγκύλης (loop), μέσα από την οποία περνά υψίσυχνο εναλλασσόμενο ρεύμα.
 
Κωνοειδής εκτομή με LASER 
Αφαιρείται η ζώνη μετάπλασης με τη χρήση δέσμης Laser διοξειδίου του άνθρακα, με ταυτόχρονη κολποσκοπική εικόνα. Σήμερα, η επέμβαση χρησιμοποιείται σπάνια, λόγω της ευρείας διάδοσης της τεχνικής Leep.

Εξάχνωση με LASER 
Γίνεται καταστροφή της ζώνης μετάπλασης με Laser διοξειδίου του άνθρακα, με ταυτόχρονη κολποσκοπική εικόνα υπό τοπική αναισθησία. Η μέθοδος ήταν πολύ δημοφιλής στο παρελθόν, πριν την εποχή χρήσης της Leep. Σήμερα, χρησιμοποιείται σε επιλεγμένες περιπτώσεις, συνήθως σε LSIL σε νέες γυναίκες.

Ο προτεινόμενος εξοπλισμός απο την alphaMED για την Κολποσκόπηση είναι:

  • ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΙΟ  KAPS KP 3000 & SOM 42-52
  • ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗΣ
  • SMAXEL LASER CO2 
  • C-LAS A.R.C LASER   
     

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Μηχάνημα LVR LASER SMAXEL

Μηχάνημα LVR LASER SMAXEL

I.D.S.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗΣ

MEDSYS

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗΣ

HBH MEDIZINTECHNIK GmbH

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΙΟ KP 3000

ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΙΟ KP 3000

KARL KAPS GmbH

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΙΟ SOM 42 – SOM 52

ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΙΟ SOM 42 – SOM 52

KARL KAPS GmbH

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
amed

Για περισσότερες πληροφορίες
και για να κλείσετε δωρεάν
επίδειξη επικοινωνήστε μαζί μας στο

210 88 42 769

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ