ΣΥΝΔΡΟΜΟ TTTS

Εξοπλισμός Συνδρόμου TTTS για Γυναικολογία

Η θεραπεία με LASER που προτείνεται για την αντιμετώπιση του Συνδρόμου Εμβρυο-εμβρυϊκής Μετάγγισης - TTTS, περιλαμβάνει το διοδικό LASER με μήκος κύματος εκπομπής στα 980 nm.  

syndromo-ttts

Τι είναι το Σύνδρομο TTTS;

Σύνδρομο TTTS (Εμβρυο – εμβρυικής Μετάγγισης TTTS) είναι η πιο συχνή αιτία εμβρυικής απώλειας και αναπηρίας στα μονοχοριακά δίδυμα. 
Κατά την επιπλοκή αυτή παρατηρείται σημαντική διαφορά στο αμνιακό υγρό ανάμεσα στα δύο έμβρυα : αυξημένο αμνιακό υγρό γύρω από το έμβρυο δέκτης και ελάχιστο αμνιακό υγρό γύρω από το έμβρυο δότη.
Στην επιφάνεια του πλακούντα των μονοχοριακών διδύμων υπάρχουν αγγεία – αναστομώσεις. Μέσω αυτών των αγγείων υπάρχει άνιση κατανομή αίματος ανάμεσα στα δύο έμβρυα, με το ένα έμβρυο να παίρνει πολύ περισσότερο αίμα έναντι του άλλου.

Η Θεραπευτική παρέμβαση με LASER βοηθά ώστε να αποκοπούν οι αναστομώσεις στην επιφάνεια του πλακούντα και να διαχωριστούν οι αιματικές κυκλοφορίες ανάμεσα στα δύο έμβρυα. Η θεραπεία πραγματοποιείται από εξειδικευμένους ιατρούς με μεγάλη ακρίβεια.

Λόγω του γεγονότος ότι η επιπλοκή αυτή εμφανίζεται στο πρώιμο στάδιο της κύησης, όταν τα έμβρυα είναι ακόμα πολύ πρόωρα, ο τοκετός δεν αποτελεί επιλογή. Η θνητότητα και η νοσηρότητα είναι σε πολύ υψηλά ποσοστά. Χωρίς θεραπευτική παρέμβαση είναι πιθανή η αποβολή ή η εμβρυική απώλεια του ενός ή και των δύο εμβρύων.

Ο προτεινόμενος εξοπλισμός απο την alphaMED για την Αντιμετώπιση του Συνδρόμου Εμβρυο-εμβρυικής Μετάγγισης – TTTS σε συνεργασία με τον ιταλικό οίκο Eufoton είναι:

  • SPECTRUM FOR SURGERY 
  • SPECTRUM 980

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

SPECTRUM SURGICAL PLATFORM

SPECTRUM SURGICAL PLATFORM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
amed

Για περισσότερες πληροφορίες
και για να κλείσετε δωρεάν
επίδειξη επικοινωνήστε μαζί μας στο

210 88 42 769

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ