29

SEPTEMBER

2020

Μηχάνημα Υδροδερμαπόξεσης: Σύγχρονος εξοπλισμός στην Αισθητική προσώπου

Η Υδροδερμαπόξεση αποτελεί μια από τις πλέον σύγχρονες μεθόδους που διαθέτει η Αισθητική και Κοσμητική Ιατρική για την ανανέωση της επιδερμίδας με πλέον εξελιγμένα και πιο αποτελεσματικά μηχανήματα. Είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που δεν πρέπει να λείπει από κανένα θεραπευτικό πρωτόκολλο, που αφορά την αντιγήρανση ή την αντιμετώπιση της ακμής. Απευθύνεται σ’ όλες τις ηλικίες και σε κάθε τύπο δέρματος, με ιδιαίτερη εφαρμογή στα πιο λιπαρά δέρματα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΡΘΡΑ


18

SEPTEMBER

2020

Πρωκτοσκόπηση υψηλής ευκρίνειας

Η πρωκτοσκόπηση υψηλής ευκρίνειας (High-resolution anoscopy) είναι μια σύγχρονη διαγνωστική μέθοδος που χρησιμοποιείται για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ύποπτες  αλλοιώσεις στην περιοχή του πρωκτού. Αυτές οι αλλοιώσεις μπορεί να είναι προ καρκινικές για αυτό και η πρωκτοσκόπηση γίνεται με σκοπό τη πρόληψη του καρκίνου του πρωκτού, σε ασθενείς που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο εμφάνισης του. Συνήθως, αυτοί οι ασθενείς έχουν ήδη εμφανίσει ανώμαλα δυσπλαστικά κύτταρα, κατά την κυτταρολογική τους εξέταση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΡΘΡΑ


10

AUGUST

2020

Θεραπεία Κύστης κόκκυγος με LASER

Η κύστη κόκκυγος (ή αλλιώς Δερμοειδής Κύστη ή Τριχοφωλεακό Συρίγγιο) είναι μια χρόνια φλεγμονώδης πάθηση στη μεσογλουτιαία πτυχή, δηλαδή στη κορυφή της σχισμής των γλουτών. Πρόκειται για μία κύστη ή σύμπλεγμα κυστών που περιέχουν τρίχες, οι οποίες έχουν την τάση να διεισδύουν στο εσωτερικό του δέρματος, κάτω από το δέρμα της μεσογλουτιαίας ραφής, δημιουργώντας φλεγμονή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΡΘΡΑ


05

AUGUST

2020

Αντιμετώπιση Φωτογήρανσης με CΟ2 Fractional Laser

Ο όρος φωτογήρανση περιγράφει την εμφάνιση επιφανειακών μελαχρωματικών και αγγειακών βλαβών όπως πανάδες, μέλασμα, ευρυαγγείες, αλλά και εμφανείς διαφορές στην υφή και τον τόνο του δέρματος, λόγω της χρόνιας έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία. Το δέρμα φαίνεται θαμπό, αφυδατωμένο, με μειωμένη ελαστικότητα και λιγότερο νεανική όψη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΡΘΡΑ


10

APRIL

2020

Ιατρικός εξοπλισμός: Η Ψηφιακή Δερματοσκόπηση σύμμαχος στην αντιμετώπιση του καρκίνου του δέρματος

Οι βλαβερές επιπτώσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας είναι πλέον γνωστές σε όλους και συνδέονται άμεσα με την εμφάνιση καρκίνου του δέρματος. Στον τομέα της πρόληψης και  διάγνωσης σε έγκαιρο στάδιο, ώστε οι θεραπευτικές επιλογές να είναι πολλές και αποτελεσματικές, η ψηφιακή δερματοσκόπηση αποτελεί το σημαντικότερο όπλο στο οπλοστάσιο κατά του καρκίνου του δέρματος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΡΘΡΑ


18

DECEMBER

2019

ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ ΜΕ LASER

Φωτοανάπλαση: Πώς χρησιμοποιείται υπερσύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός για αποτελεσματική αντιγήρανση
Το δέρμα του προσώπου, του λαιμού αλλά και των χεριών εκτίθεται καθημερινά στην ακτινοβολία του ηλίου. Ειδικά σε μια χώρα με έντονη ηλιοφάνεια όπως η Ελλάδα οι επιπτώσεις στην επιδερμίδα μας εκδηλώνονται με ποικίλους τρόπους. Από τις πανάδες, τις κηλίδες και τα σπασμένα αγγεία που θεωρούνται αποτέλεσμα της φωτογήρανσης, μέχρι τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, οι οποίες επιβαρύνονται από την χρόνια έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, η αναζήτηση των λύσεων εστιάζεται στο πώς μπορούμε να δώσουμε στο δέρμα τη χαμένη του λάμψη και νεανικότητα με μη επεμβατικές μεθόδους. Ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός έχει δώσει τη λύση σε αυτά τα προβλήματα με την τεχνική της φωτοανάπλασης, η οποία έχει πολλά σημαντικά πλεονεκτήματα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΡΘΡΑ


09

OCTOBER

2019

Ο ιατρικός εξοπλισμός Alphamed στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης.

Η ΑΛΦΑΜΕNT σε συνεργασία με την ZMED LASERS είχε ενεργό συμμετοχή στο 28ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης (ΕSGE) στη Θεσσαλονίκη, 7-9 Οκτωβρίου 2019.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΣΥΝΕΔΡΙΑ


02

OCTOBER

2019

Ουρογεννητικό Σύνδρομο Εμμηνόπαυσης: Αντιμετώπιση με Laser Ιατρικά μηχανήματα.

Τι είναι το Ουρογεννητικό Σύνδρομο Εμμηνόπαυσης;

Ο όρος Ουρογεννητικό Σύνδρομο Εμμηνόπαυσης εμπεριέχει όλα τα συμπτώματα που προκαλούνται από τις ορμονικές αλλαγές που συμβαίνουν κατά την Εμμηνόπαυση. Στο παρελθόν ήταν γνωστότερα ως Ατροφία του Κόλπου.

Παρά την επίδραση των συμπτωμάτων στην ποιότητα ζωής των γυναικών, λίγες είναι εκείνες που αναζητούν ιατρική βοήθεια, λόγω ελλιπούς ενημέρωσης και κατανόησης του προβλήματος.

Τώρα πλέον υπάρχει λύση!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΡΘΡΑ


14

DECEMBER

2018

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΟΥΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Η ΑΛΦΑΜΕΝΤ σας ευχαριστεί θερμά για το ενδιαφέρον σας για το μηχάνημα Fractional CO2 LASER στην Ανάπλαση του κόλπου που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του 2ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΟΥΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΣΥΝΕΔΡΙΑ


01

OCTOBER

2018

16o ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗΣ

Για μια ακόμα χρονιά η ΑΛΦΑΜΕΝΤ παρούσα στο πιο απαιτητικό Σεμινάριο Κολποσκόπησης στην Ελλάδα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΣΥΝΕΔΡΙΑ