ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΡΟΪΟΝ:

 • quotes
  quotes

  Στα 5 χρόνια χρήσης του Διοδικού LASER GBOX στην Πρωκτολογία, έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Πρόκειται για μηχάνημα υψηλής τεχνολογίας με ποιοτικές ίνες όλων των κατηγοριών και θεαματικά αποτελέσματα στους ασθενείς.

  Δρ. Ιωάννης Δοντάς

  Διευθυντής LASER Surgery

  ΠΡΟΪOΝ: GBOX LASER 1470nm

 • quotes
  quotes

  Χρησιμοποιώ πλέον το DEMETRA από την alphaMED σε αντικατάσταση του κλασικού οπτικού δερματοσκόπιου χειρός. Συγκριτικά υπερέχει, καθώς μου δίνει τη δυνατότητα να διατηρώ οργανωμένο το ιστορικό των ασθενών μου, χωρίς να χρονοτριβώ. Η ποιότητα απεικόνισης είναι άριστη, ενώ και ο ίδιος ο ασθενής ενεργοποιείται καθώς η διαδικασία χαρτογράφησης μετατρέπεται σε «ψηφιακό παιχνίδι».

  Dr. Μαργαρίτα Μουστάκη

  MD,MSc,PhD- Πλαστικός Χειρουργός

  ΠΡΟΪOΝ: DEMETRA - ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΕΡΜΑΤΟΣΚΟΠΙΟ

 • quotes
  quotes

  Με την εταιρεία alphaMED συνεργάζομαι 18 χρόνια τώρα και την  εμπιστεύομαι  πλήρως. Η εξυπηρέτηση τους είναι υποδειγματική, παρέχοντας άμεση και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη. Διακρίνονται για την εμπειρία, τεχνογνωσία και αξιοπιστία τους. Το FireLas Blue LASER στην Οδοντιατρική είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο, το οποίο έχω χρησιμοποιήσει σε επεμβάσεις με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

  Δρ. Αντώνης Πιτσιγαυδάκης

  Χειρ.Οδοντίατρος, DMD-LASER Dental Clinic

  ΠΡΟΪOΝ: FireLas Blue

 • quotes
  quotes

  Το χρησιμοποιώ για office based LASER surgery, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το πρωτοποριακό «μπλε LASER» προσφέρει άριστη ικανότητα τομής με ταυτόχρονη αιμόσταση και εξάχνωση, παρέχοντας έτσι στους ασθενείς μου γρήγορη και ανώδυνη επούλωση, χωρίς νεκρωτικές εσχάρες και ελάχιστο τραυματισμό υγειούς ιστού.

  Κωνσταντίνος Χ. Μπουκόνης

  Χειρουργός ΩΡΛ

  ΠΡΟΪOΝ: GBOX BLUE LASER

 • quotes
  quotes

  Η θεραπεία LASER F.A.S.T με το GBOX της alphaMED πρόκειται για μια καινοτομία στο χώρο της ιατρικής, με εντυπωσιακά αποτελέσματα στο πρόβλημα της επιδερμικής χαλάρωσης. Έχω χρησιμοποιήσει την οπτική ίνα ως θεραπευτική μέθοδο σε κάθε ανατομικό σημείο, ακόμη και στα πιο απαιτητικά, με εμφανή διαφορά. Οφείλω δε, να ευχαριστήσω την alphaMED για την ευελιξία στον τρόπο χρήσης του μηχανήματος και τους εξαιρετικούς της συνεργάτες.

  Dr. Μαργαρίτα Μουστάκη

  Πλαστικός Χειρουργός MD, MSc, PhD

  ΠΡΟΪOΝ: GBOX LASER 1470nm

 • quotes
  quotes

  Χρησιμοποιώ το GBOX για την θεραπεία LASER F.A.S.T.® τον τελευταίο χρόνο σε δύσκολα περιστατικά με δερματοχάλαση προσώπου και σώματος που δεν επιθυμούν να χειρουργηθούν. Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Χαίρομαι να συνεργάζομαι με την alphaMED, είναι αξιόπιστοι και γνωρίζουν τι χρειάζεται ένα ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής.

  Μ. Θεοδωρακοπούλου

  Aesthetic and Reconstructive Plastic Surgeon- Theoplastics

  ΠΡΟΪOΝ: GBOX LASER 1470nm