ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΡΟΪΟΝ:

 • quotes
  quotes

  Συνεργάζομαι με την εταιρεία alphaMED εδώ και 12 χρόνια. Πριν  5 χρόνια αγόρασα το Fractional CO2 SMAXEL LVR τους για το ιατρείο μου. Το SMAXEL LVR είναι ένα εξαιρετικό μηχάνημα που χρησιμοποιώ για ανάπλαση κόλπου, αντιμετώπιση κονδυλωμάτων καθώς και πολλές άλλες κολποσκοπικές εφαρμογές, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Εμπιστεύτηκα την alphaMED και τους ανθρώπους της γιατί μου προσφέραν μοναδική τεχνογνωσία και άριστη τεχνική υποστήριξη. Με την αγορά του SMAXEL LVR, η εταιρεία απέδειξε για άλλη μια φορά την υψηλή  ποιότητα των προϊόντων της καθώς και την αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Είναι μια εταιρεία με κύρος, ειλικρίνεια και συνέπεια που παρέχει μοναδικές λύσεις στην Γυναικολογία.

  Ματκάρης Μιλτιάδης - ΓΥΝΗ, Κέντρο Μαιευτικής Γυναικολογίας Υπογονιμότητας

  Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος

  ΠΡΟΪOΝ: SMAXEL

 • quotes
  quotes

  Στο Level Anaplasis παρέχουμε μοναδικά πρωτόκολλα Αντιγήρανσης και φροντίδας του δέρματος ενσωματώνοντας τις νεότερες τεχνικές και τα πιο σύγχρονα μηχανήματα. Εμπιστευτήκαμε την alphaMED και την συσκευή Υδροδερμαπόξεσης HydroQueen, γιατί οι συστάσεις που είχαμε από παλαιότερες συνεργασίες ήταν εξαιρετικές. Επιβεβαιώνουμε κι εμείς για την αξία της συνεργασίας με την alphaMED και την αποτελεσματικότητα του HydroQueen και στις δικές μας θεραπείες.  

  Γεωργία Μιχαλάκη – Level Anaplasis

  Αισθητικός

  ΠΡΟΪOΝ: Υδρο-Δερμοαπόξεση Hydro Queen

 • quotes
  quotes

  Τα τελευταία 3 χρόνια χρησιμοποιώ το μικροσκόπιο KAPS ΚΡ 3000 που αγόρασα από την alphaMED, για να εκτελώ πρωκτοσκοπήσεις υψηλής ευκρίνειας και άλλες ιατρικές-επεμβατικές πράξεις. Μου προσφέρει εικόνα εξαιρετικής ακρίβειας,  με απόλυτη σαφήνεια αλλά και εργονομία τόσο στη διάγνωση όσο και στις πρωκτολογικές επεμβάσεις που το χρησιμοποιώ. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το ΚΡ 3000 και ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την συνεργασία μου με την alphaMED. Πρόκειται για επαγγελματίες που εκτός από τεχνογνωσία, προσφέρουν κλινική και τεχνική υποστήριξη, πολύ υψηλού επιπέδου!

  Δρ. Ιωάννης Δοντάς

  Διευθυντής LASER Surgery

  ΠΡΟΪOΝ: ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΙΟ KP 3000

 • quotes
  quotes

  Ήμουν πολύ επιφυλακτική σχετικά με την τεχνική της Κρυολιπόλυσης, γιατί είχα ακούσει από ασθενείς μου αμφιλεγόμενες κριτικές. Έμαθα για την Ιατρική Κρυολιπόλυση Cristal από την alphaMED και αποφάσισα να την δοκιμάσω. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Ευχαριστώ την alphaMED για την δυνατότητα που μου έδωσε να εκτιμήσω αυτή την τόσο αποδοτική τεχνολογία και να την εντάξω στο ιατρείο μου.

  Χάρις Βρεττού- Medical Anti-ageing

  Ιατρός Αισθητικής Ιατρικής

  ΠΡΟΪOΝ: CRISTAL

 • quotes
  quotes

  Στο ιατρείο μου παρέχω εξειδικευμένες θεραπείες Αντιγήρανσης και κάθε φορά προσπαθώ να ενσωματώνω τις νεότερες τεχνικές για να προσφέρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εμπιστεύτηκα την alphaMED και την συσκευή Φωτοθεραπείας LED MEDISOL, γιατί τα πρωτόκολλά τους βασίζονται σε κλινικά αποδεδειγμένες έρευνες. Τώρα απολαμβάνω την αποτελεσματικότητα του MEDISOL και στις δικές μου θεραπείες.  

  Χάρις Βρεττού- Medical Anti-ageing

  Ιατρός Αισθητικής Ιατρικής

  ΠΡΟΪOΝ: MEDISOL

 • quotes
  quotes

  Χρησιμοποιώ το Κολποσκόπιο KAPS ΚP 3000 από την alphaMED και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Είναι ένα απαραίτητο διαγνωστικό εργαλείο το οποίο με την εργονομία του και τις εικόνες εξαιρετικής ευκρίνειας με μεγάλο βάθος πεδίου, ανεξαρτήτως της μεγένθυσης με διευκολύνει στη σωστή εκτίμηση πιθανών βλαβών του τραχήλου της μήτρας όσο και στη στοχευμένη λήψη βιοψιών. Η συνεργασία με την alphaMED είναι εξαιρετική καθώς σε ό,τι έχει προκύψει είναι δίπλα μου άμεσα, με επαγγελματισμό και τεχνογνωσία.

  Ιερώνυμος Σ. Βοσκάκης

  Μαιευτήρας Χειρουργός - Γυναικολόγος

  ΠΡΟΪOΝ: ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΙΟ KP 3000

 • quotes
  quotes

  Η συνεργασία μου με την alphaMED πάνω από 15 χρόνια είναι εξαιρετική! Η τεχνική υποστήριξη και η εξυπηρέτηση που προσφέρουν είναι άμεση  και αποτελεσματική. Πρόκειται για εταιρεία που στηρίζει τον ιατρό σε κάθε δυσκολία. Η τεχνογνωσία, η άμεση ανταπόκριση και ο επαγγελματισμός των στελεχών της, είναι οι λόγοι που την εμπιστεύομαι και χαίρομαι την πολύχρονη συνεργασία που έχουμε!

  Θωμόπουλος Παναγιώτης

  MSc Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

  ΠΡΟΪOΝ: SMAXEL

 • quotes
  quotes

  Μετρώντας ήδη τέσσερα χρόνια συνεργασίας με την alphaMED και έχοντας την σύμμαχο με όπλο το SMAXEL Fractional CO2 -LVR , οδηγηθήκαμε σε εντυπωσιακά και μακράς διάρκειας αποτελέσματα ,ενίοτε και πέραν των προσδοκιών μου, στην αντιμετώπιση του  ουρογεννητικού συνδρόμου της εμμηνόπαυσης, στην ανάπλαση του κόλπου (Laser vaginal rejuvenation) και του αιδοίου.
  Οι άνθρωποι της alphaMED πέρα από την άριστη κλινική και τεχνική υποστήριξη που  μου παρέχουν είναι εξαιρετικά καταρτισμένοι και ενημερωμένοι σε όλες τις σύγχρονες εφαρμογές των LASER στην ειδικότητα μου και όχι μόνο. Η συνεργασία μου  μαζί τους μου δίνει απόλυτη σιγουριά.

   

  Dr.Κωνσταντία Κουλουμπή

  Χειρουργός Γυναικολόγος Μαιευτήρας

  ΠΡΟΪOΝ: SMAXEL

 • quotes
  quotes

  Έχουν περάσει 12 χρόνια από όταν ξεκίνησα να χρησιμοποιώ  το FOX LASER 980nm της alphaMED και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν είναι μόνο η ποιότητα της συσκευής και η πληθώρα των εφαρμογών, για εμένα προσωπικά έχει τεράστια σημασία και η άψογη συνεργασία με τους ανθρώπους της εταιρείας, που ήδη γνώριζα και από πριν. Από το 1996 ξεκίνησε η ενασχόλησή μου με τα LASER.  Όλα αυτά τα χρόνια έχουν σταθεί δίπλα μου, με τεχνογνωσία, τεχνική υποστήριξη, καθοδήγηση, εξυπηρέτηση και ανθρωπιά. Είναι αξιόπιστοι επαγγελματίες, πάντα ενημερωμένοι και έμπειροι, σε όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες των εφαρμογών των LASER στην ΩΡΛ, και όχι μόνο. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την συνδρομή σας και σας συγχαίρω για την επαγγελματικότητα και την υποστήριξή σας.

   

  Χάρης Βοντετσιάνος

  Ωτορινολαρυγγολόγος, Χειρουργός Κεφαλής & Τραχήλου

  ΠΡΟΪOΝ: FOX

 • quotes
  quotes

  Η συνεργασία μου με την alphaMED ξεκίνησε πριν 8 χρόνια! Είναι “Ειδικοί στα LASER”. Τους εμπιστεύομαι γιατί είναι επιστημονικά καταρτισμένοι και πάντα ενημερωμένοι για την εξέλιξη της τεχνολογίας των LASER. Διαθέτουν εξειδίκευση στα LASER για ΩΡΛ εφαρμογές και προσφέρουν εκπαίδευση, υποστήριξη και τεχνογνωσία. Έχοντας στο οπλοστάσιο μου το FOX 980nm από την alphaMED παρέχω άλλο επίπεδο θεραπειών στους ασθενείς μου σε όλο το φάσμα της Χειρουργικής ΩΡΛ και κυρίως σε  ογκολογικά περιστατικά του λάρυγγα με δύσκολη πρόσβαση(λέιζερ χορδεκτομές) όσο και σε νευρολαρυγγολογικά περιστατικά όπως Λέιζερ Χορδοτομές για παραλύσεις φωνητικών χορδών, πετυχαίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

  Dr. Πέτρος Κάρκος

  Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

  ΠΡΟΪOΝ: FOX

 • quotes
  quotes

  Ξεκινώντας το ιατρείο μου ήθελα έναν οικονομικό τρόπο να εντάξω την δερματοσκόπηση και την χαρτογράφηση σπίλων στις υπηρεσίες που προσφέρω, με επιστημονική εγκυρότητα. Όταν έμαθα από την alphaMED για το Demetra κατάλαβα ότι καλύπτονται πλήρως οι απαιτήσεις μου και επιπλέον έχω την δυνατότητα να κρατώ ένα αρχείο των ασθενών μου, εύκολα προσβάσιμο οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Πιστεύω πλέον ότι το Demetra είναι το μέλλον της Δερματοσκόπησης.

  Παναγιώτης Μπαφίλιας

  Δερματολόγος

  ΠΡΟΪOΝ: DEMETRA - ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΕΡΜΑΤΟΣΚΟΠΙΟ

 • quotes
  quotes

  Το μηχάνημα SMAXEL FRACTIONAL CO2 LASER το αγόρασα πριν 6 χρόνια από την alphaMED. Το έχω χρησιμοποιήσει σε μεγάλο αριθμό περιστατικών αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά προβλήματα στην περιοχή του κόλπου και του τράχηλου αλλά και στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του ουρογεννητικού συνδρόμου της εμμηνόπαυσης (ανάπλαση κόλπου). Πρόκειται για αξιόπιστο LASER CO2, σύγχρονης τεχνολογίας, το οποίο  προσφέρεται για μεγάλο εύρος εφαρμογών. Είναι σίγουρα κατάλληλο για ένα ιδιωτικό ιατρείο.

  Θωμόπουλος Παναγιώτης

  MSc Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

  ΠΡΟΪOΝ: SMAXEL

 • quotes
  quotes

  Δουλεύω με το Κολποσκόπιο KAPS που αγόρασα από την alphaMED πάνω από 15 χρόνια τώρα, για διαγνωστικούς και επεμβατικούς σκοπούς. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ποιότητα εικόνας αλλά και την ευχρηστία του. Έχοντας ένα τόσο ποιοτικό και αξιόπιστο εργαλείο διευκολύνεται η δουλειά μου αλλά και διευρύνονται οι ορίζοντες των θεραπειών που μπορώ να προσφέρω. Εύκολα γρήγορα και με υψηλή ευκρίνεια άρα και εξαιρετική αποτελεσματικότητα.

  Θωμόπουλος Παναγιώτης

  MSc Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

  ΠΡΟΪOΝ: ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΙΟ SOM 42 – SOM 52

 • quotes
  quotes

  Στα 5 χρόνια χρήσης του Διοδικού LASER GBOX στην Πρωκτολογία, έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Πρόκειται για μηχάνημα υψηλής τεχνολογίας με ποιοτικές ίνες όλων των κατηγοριών και θεαματικά αποτελέσματα στους ασθενείς.

  Δρ. Ιωάννης Δοντάς

  Διευθυντής LASER Surgery

  ΠΡΟΪOΝ: GBOX LASER 1470nm

 • quotes
  quotes

  Χρησιμοποιώ πλέον το DEMETRA από την alphaMED σε αντικατάσταση του κλασικού οπτικού δερματοσκόπιου χειρός. Συγκριτικά υπερέχει, καθώς μου δίνει τη δυνατότητα να διατηρώ οργανωμένο το ιστορικό των ασθενών μου, χωρίς να χρονοτριβώ. Η ποιότητα απεικόνισης είναι άριστη, ενώ και ο ίδιος ο ασθενής ενεργοποιείται καθώς η διαδικασία χαρτογράφησης μετατρέπεται σε «ψηφιακό παιχνίδι».

  Dr. Μαργαρίτα Μουστάκη

  MD,MSc,PhD- Πλαστικός Χειρουργός

  ΠΡΟΪOΝ: DEMETRA - ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΕΡΜΑΤΟΣΚΟΠΙΟ

 • quotes
  quotes

  Με την εταιρεία alphaMED συνεργάζομαι 18 χρόνια τώρα και την  εμπιστεύομαι  πλήρως. Η εξυπηρέτηση τους είναι υποδειγματική, παρέχοντας άμεση και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη. Διακρίνονται για την εμπειρία, τεχνογνωσία και αξιοπιστία τους. Το FireLas Blue LASER στην Οδοντιατρική είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο, το οποίο έχω χρησιμοποιήσει σε επεμβάσεις με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

  Δρ. Αντώνης Πιτσιγαυδάκης

  Χειρ.Οδοντίατρος, DMD-LASER Dental Clinic

  ΠΡΟΪOΝ: FireLas Blue

 • quotes
  quotes

  Το χρησιμοποιώ για office based LASER surgery, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το πρωτοποριακό «μπλε LASER» προσφέρει άριστη ικανότητα τομής με ταυτόχρονη αιμόσταση και εξάχνωση, παρέχοντας έτσι στους ασθενείς μου γρήγορη και ανώδυνη επούλωση, χωρίς νεκρωτικές εσχάρες και ελάχιστο τραυματισμό υγειούς ιστού.

  Κωνσταντίνος Χ. Μπουκόνης

  Χειρουργός ΩΡΛ

  ΠΡΟΪOΝ: GBOX BLUE LASER

 • quotes
  quotes

  Η θεραπεία LASER F.A.S.T με το GBOX της alphaMED πρόκειται για μια καινοτομία στο χώρο της ιατρικής, με εντυπωσιακά αποτελέσματα στο πρόβλημα της επιδερμικής χαλάρωσης. Έχω χρησιμοποιήσει την οπτική ίνα ως θεραπευτική μέθοδο σε κάθε ανατομικό σημείο, ακόμη και στα πιο απαιτητικά, με εμφανή διαφορά. Οφείλω δε, να ευχαριστήσω την alphaMED για την ευελιξία στον τρόπο χρήσης του μηχανήματος και τους εξαιρετικούς της συνεργάτες.

  Dr. Μαργαρίτα Μουστάκη

  Πλαστικός Χειρουργός MD, MSc, PhD

  ΠΡΟΪOΝ: GBOX LASER 1470nm

 • quotes
  quotes

  Χρησιμοποιώ το GBOX για την θεραπεία LASER F.A.S.T. τον τελευταίο χρόνο σε δύσκολα περιστατικά με δερματοχάλαση προσώπου και σώματος που δεν επιθυμούν να χειρουργηθούν. Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Χαίρομαι να συνεργάζομαι με την alphaMED, είναι αξιόπιστοι και γνωρίζουν τι χρειάζεται ένα ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής.

  Μ. Θεοδωρακοπούλου

  Aesthetic and Reconstructive Plastic Surgeon- Theoplastics

  ΠΡΟΪOΝ: GBOX LASER 1470nm