ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία ΑΛΦΑΜΕΝΤ ιδρύθηκε το 1990 από έμπειρα και ικανά στελέχη στο χώρο των βιοϊατρικών εφαρμογών. Από τότε μέχρι σήμερα, έχει επιτύχει να καταξιωθεί, αφού κατόρθωσε, στους χώρους που κινείται, να κατακτήσει σημαντικό μερίδιο της αγοράς.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • Ποιότητα προϊόντων
  • Άρτια γνώση και εμπειρία προσωπικού,
  • Πλήρης τεχνική υποστήριξη του πελάτη, αποτελούν το τρίπτυχο στο οποίο βασίζεται από την ίδρυσή της η ΑΛΦΑΜΕΝΤ.

ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΞΙΣΟΥ & ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΣΚΕΛΗ

  1. Παρέχεται στον πελάτη άριστο ποιοτικά προϊόν, με την εγγύηση της κατασκευάστριας εταιρείας, που είναι πάντα καταξιωμένος Οίκος του εξωτερικού.
  2. Έμπειρα και εκπαιδευμένα στελέχη αναλαμβάνουν την πλήρη ενημέρωση του πελάτη στη χρήση και λειτουργία των μηχανημάτων μας.
  3. Πλήρης κάλυψη και τεχνική υποστήριξη στον πελάτη, χάρη στο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και τον τεχνικό εξοπλισμό της εταιρείας.

ΔΙΑΝΟΜΗ & ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Αθήνα. Από την έδρα της, η εταιρεία καλύπτει τεχνικά όλη την Ελλάδα, πλην της Βόρειας και της Κρήτης, οι οποίες καλύπτονται από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους μας που είναι εγκατεστημένοι στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο αντίστοιχα. Οι αντιπρόσωποί μας έχουν μεγάλη εμπειρία στην υποστήριξη ιατρικών μηχανημάτων και για το εύρος των μηχανημάτων μας έχουν εκπαιδευτεί από εμάς.

globe

ΠΙΣΤΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΜΕ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

BEIJING SANHE BEAUTY
BARCO
DELEO
GIGAA LASER
I.D.S.
A.R.C LASER GmbH
MEDSYS
KARL KAPS GmbH