LASER ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΟΝΥΧΟΜΥΚΗΤΙΑΣΗΣ

LASER ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΟΝΥΧΟΜΥΚΗΤΙΑΣΗΣ

Η ονυχομυκητίαση είναι μια συνήθης μολυσματική πάθηση των νυχιών που προκαλείται στις περισσότερες των περιπτώσεων από τη μόλυνση από δερματόφυτα. Εμφανίζεται όταν δεν αερίζεται σωστά το πέλμα και επιδεινώνεται με την εφίδρωση των ποδιών που προκαλείται από την καθημερινή δραστηριότητα, με αποτέλεσμα οι μύκητες να εισχωρούν στο νύχι μέσω μικρών πληγών ή ρωγμών στο δέρμα κάτω από το νύχι. Η ονυχομυκητίαση μπορεί να προκαλέσει αλλοίωση του νυχιού, αποχρωματισμό, αφυδάτωση και απώλεια της φυσιολογικής υγρασίας του.

laser-antimetwpish-onyxomykhtiashs

Μια αποτελεσματική και ασφαλής επιλογή θεραπείας για την ονυχομυκητίαση είναι η LASER θεραπεία. Αντί για την κλασική αντιμετώπιση με φάρμακα ή τη χειρουργική επέμβαση, η LASER θεραπεία παρέχει μια αποτελεσματική και ασφαλή εναλλακτική ή και συμπληρωματική λύση.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, το LASER εκπέμπει φως στο κατάλληλο μήκος κύματος 1.064 ή 980nm ακριβώς στο σημείο της μολυσματικής περιοχής. Η ενέργεια του LASER απορροφάται από τις χρωστικές των μυκήτων που βρίσκονται στο νύχι. Αυτή η ενέργεια μετατρέπεται σε θερμότητα, εξαλείφοντας τους μύκητες και επιτρέποντας την αναγέννηση του υγιούς ιστού του νυχιού.

Η θεραπεία με LASER παρέχει την απαιτούμενη θερμική ενέργεια στην περιοχή θεραπείας με απόλυτο έλεγχο, χωρίς να προκαλεί μη αναστρέψιμες βλάβες στο γύρω δέρμα. Επιπλέον, είναι μη επεμβατική και σχετικά ανώδυνη, καθιστώντας την προτιμώμενη επιλογή για πολλούς ασθενείς. Η διαδικασία είναι συνήθως γρήγορη, χωρίς χρόνο αποθεραπείας, επιτρέποντας στους ασθενείς να επιστρέψουν γρήγορα στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Η αντιμετώπιση της ονυχομυκητίασης με LASER αποτελεί μια αποτελεσματική, ασφαλή και ανώδυνη επιλογή θεραπείας.

Η alphaMED προτείνει για την LASER αντιμετώπιση ονυχομυκητίασης το:

  • LASER CHEESE II
  • FOX LASER
  • FireLas Derma

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Διοδικό LASER CHEESE II

Διοδικό LASER CHEESE II

GIGAA LASER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
FOX

FOX

A.R.C LASER GmbH

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
amed

Για περισσότερες πληροφορίες
και για να κλείσετε δωρεάν
επίδειξη επικοινωνήστε μαζί μας στο

210 88 42 769

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ