ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Μηχανήματα για LASER Αποτρίχωση

Η αποτρίχωση με LASER είναι η πλέον διαδεδομένη εφαρμογή των LASER στην Αισθητική Ιατρική. Για τα εκατομμύρια των ανθρώπων παγκοσμίως, που είναι απογοητευμένοι με τις συμβατικές μεθόδους όπως το ξύρισμα, η αποτρίχωση με κερί, η ηλεκτρόλυση (βελόνα) κ.λ.π.  τα LASER προσφέρουν τη δυνατότητα για γρήγορη, ασφαλή και χωρίς ταλαιπωρία μείωση της, ανεπιθύμητης τριχοφυΐας σε μόνιμη βάση.

apotrixwsh

Τα αποτελέσματα στην αποτρίχωση με LASER ή IPL είναι πολύ καλά μετά από μερικές μόνο συνεδρίες και  παρατηρούνται πολύ λιγότερες παρενέργειες από ότι στο παρελθόν. Επίσης με τα  είναι λιγότερο επίπονη διαδικασία και πολύ πιο γρήγορη όσον αφορά την κάλυψη μεγάλων επιφανειών. 

Μετά από 15 περίπου χρόνια από την εμφάνισή τους, τα μηχανήματα που κυριάρχησαν στην Αποτρίχωση είναι το Diode LASER, το LASER Αλεξανδρίτη, το Nd:YAG LASER και το Παλμικό Φως (IPL), το οποίο αν και δεν είναι LASER έχει παρόμοια αλληλεπίδραση με την τρίχα όπως και τα LASER. 

Η επιλογή του κατάλληλου μήκους κύματος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, που αφορούν στην ασφάλεια και αποτελεσματικότητα σε συνδυασμό με τον συνολικό χρόνο και κόστος ανά θεραπεία. 

Η LASER Αποτρίχωση στηρίζεται στην Αρχή της Επιλεκτικής Φωτοθερμόλυσης σύμφωνα με την οποία το LASER διαπερνά την ανθρώπινη επιδερμίδα και απορροφάται μόνο από τον στόχο, που είναι η μελανίνη, η οποία εμπεριέχεται στο στέλεχος της τρίχας και που η ποσότητά της καθορίζει το χρώμα της. 
Η απορροφώμενη από την μελανίνη ενέργεια του Laser μετατρέπεται σε θερμότητα, η οποία ανεβάζει τη θερμοκρασία του τριχικού θύλακα σε τέτοιο επίπεδο ώστε αυτός να καταστραφεί. Στην πράξη έχει αποδειχθεί, ότι η απόδοση της ενέργειας του LASER πρέπει να φτάνει και κάτω από τον θύλακα στα τροφοφόρα αγγεία, αλλά και τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας. Τα σύγχρονα LASER έχουν αυτοματοποιημένο τρόπο παραμετροποίησης ώστε αυτή η αλληλεπίδραση να επιτυγχάνεται σε κάθε τύπο τριχοφυΐας και σε κάθε ανατομική περιοχή.

Επίσης και το Παλμικό Φως – IPL (Intense Pulsed Light) λόγω της ικανότητας να εκπέμπει πολλαπλά μήκη κύματος έχει πολύ καλό αποτέλεσμα και μάλιστα σε κάθε ανατομική περιοχή , με την προϋπόθεση ότι μπορεί να αποδώσει παλμούς με αρκετή πυκνότητα ενέργειας, εντός του χρόνου θερμικής αποκατάστασης της τρίχας. 

Σημειώνεται ότι και το Nd:YAG LASER χρησιμοποιείται κυρίως σε πολύ σκούρους Φωτότυπους V ή VI για λόγους προστασίας της επιδερμίδας.

Για την Αποτρίχωση η alphaMED προτείνει :

  • Διοδικό LASER P-MIX
  • Q10 LASER

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

P-MIX

P-MIX

BEIJING SANHE BEAUTY

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
amed

Για περισσότερες πληροφορίες
και για να κλείσετε δωρεάν
επίδειξη επικοινωνήστε μαζί μας στο

210 88 42 769

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ