ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΑΤΟΥΑΖ

ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΑΤΟΥΑΖ

Εξοπλισμός LASER Αποχρωματισμού τατουάζ

Η επικρατούσα τάση παγκοσμίως  είναι να αυξάνονται διαρκώς τα ποσοστά ατόμων με τατουάζ. Σε πολλές χώρες περισσότερο από το 15% των ενηλίκων έχουν τατουάζ. Εκτιμάται δε ότι το 50% αυτών θα θελήσουν να τα αφαιρέσουν στο εγγύς μέλλον και μάλιστα εντός 10 ετών από την εφαρμογή τους.

apoxrwmatismos-tatoyaz

Αυτή την μεγάλη και ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά έρχεται να καλύψει η τεχνολογία Q-Switched Nd: YAG laser κατά ένα μεγάλο μέρος, αφού δύναται να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για την αφαίρεση μαύρων και σκούρων μπλε τατουάζ. Με τις κατάλληλες αναβαθμίσεις και προσθήκες τα ίδια μηχανήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αφαίρεση και άλλων χρωμάτων καθώς και για μελαχρωματικές βλάβες.

Οι χρωστικές που χρησιμοποιούνται στα τατουάζ είναι συνήθως οξείδια μεταλλικών ενώσεων οι οποίες σχηματίζουν συσσωματώματα στο δέρμα. Όταν ακτινοβοληθούν από παλμό LASER υπερυψηλής ισχύος για χρόνο 5-10 nsec, όπως αυτός από ένα Q-Switched LASER, κατακερματίζονται ως αποτέλεσμα του φωτοακουστικού φαινομένου, που προκαλείται από την έντονη και άμεση απορρόφηση του παλμού LASER. 

Διαδοχικές συνεδρίες που μπορεί να φτάσουν και τις 15-20 φορές παρέχουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Το Q-Switched Nd: YAG laser παρέχει την δυνατότητα να αντιμετωπστούν αποτελεσματικά και με ασφάλεια τατουάζ με μαύρο ή και σκούρο μπλε χρώμα καθώς και καλοήθεις μελαχρωματικές αλλοιώσεις.

Για τον Αποχρωματισμό των τατουάζ η alphaMED προτείνει :

  • Q10 – Q Switched Nd:YAG LASER 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

amed

Για περισσότερες πληροφορίες
και για να κλείσετε δωρεάν
επίδειξη επικοινωνήστε μαζί μας στο

210 88 42 769

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ