ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Εξοπλισμός θεραπείας Κυτταρίτιδας

Η κυτταρίτιδα αποτελεί το πιο κοινό αισθητικό πρόβλημα για το 80-90% των ενήλικων γυναικών σήμερα και για ενα πολύ μικρότερο ποσοστό των ανδρών. Οφείλεται στην γεννετική προδιάθεση του γυναικείου σώματος να σχηματίζεται συνδετικός ιστός μεταξύ των  συσσωρευμένων λιποκυττάρων στο υπόδερμα, δημιουργώντας αυτή τη χαρακτηριστική όψη «φλοιού πορτοκαλιού» όπως έχει συνηθίσει να αναφέρεται.

kyttaritida

Τα λιποκύτταρα περιορίζουν τα αιμοφόρα αγγεία και την αιμάτωση του δέρματος καθώς και την αποβολή των τοξινών τοπικά. Αποτέλεσμα αυτών είναι το δέρμα να φαίνεται θαμπό, μη υγιές, ενώ σε άτομα με έντονο τοπικό πάχος, μπορεί να είναι επώδυνο κάθε άγγιγμα στην περιοχή. 

Σε κάθε περίπτωση όλοι αναζητούν μία γρήγορη και αποτελεσματική λύση, ανώδυνα. 

Η σημερινή ιατρική τεχνολογία παρέχει πολλές λύσεις τόσο επεμβατικά όσο και μη – επεμβατικά, είτε με χρήση μηχανημάτων είτε με χρήση ειδικών λιποδιαλυτικών ουσιών που εγχύονται στο δέρμα τοπικά είτε ακόμα και με συνδυασμό αυτών.   

 Η ΑΛΦΑΜΕΝΤ προτείνει δύο λύσεις - τεχνολογίες για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας:

  • Ραδιοσυχνότητες (RF) και μηχανικό μασάζ με vacuum
  • Βιοδιέγερση με φωτεινή ενέργεια και μηχανικό μασάζ με vacuum

Η ενέργεια του RF διεισδύει βαθειά κάτω από το δέρμα και στοχεύει τους διογκωμένους θυλάκους λίπους. Απορροφώντας αυτή την ενέργεια  τα λιποκύτταρα βελτιώνουν το μεταβολισμό τους και μειώνεται ο όγκος τους, αντιμετωπίζοντας επαρκώς το φαινόμενο «φλοιού πορτοκαλιού».

Αντίστοιχα και η τεχνολογία HIFD™ (High Intensity Focused Diodes), που αποτελεί πατέντα του Γαλλικού οίκου DELEO, στοχεύει με εστιασμένη φωτεινή ενέργεια συγκεκριμένου μήκους κύματος από συστοιχία πηγών LED τα λιποκύτταρα για να επιτύχει το ίδιο αποτέλεσμα. Μείωση του όγκου των λιποκυττάρων και βελτίωση του μεταβολισμού τους με παράλληλη βελτίωση της παραγωγής κολλαγόνου κι ελαστίνης για ταυτόχρονη σύσφιξη του χαλαρού δέρματος.
 
Παράλληλα με την αναρρόφηση και την διαρκή κίνηση της κεφαλής βελτιώνεται η τοπική κυκλοφορία του αίματος και η παροχέτευση της λέμφου, αντιμετωπίζοντας με αυτό τον τρόπο την θαμπάδα του δέρματος.

Για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με Ραδιοσυχνότητες η ΑΛΦΑΜΕΝΤ προτείνει:            

  • Cristal SKIN

Για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με Βιοδιέγερση με την τεχνολογία HIFD η ΑΛΦΑΜΕΝΤ προτείνει:

  • CRISTAL DIAMOND
     

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

CRISTAL SKIN

CRISTAL SKIN

DELEO

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
amed

Για περισσότερες πληροφορίες
και για να κλείσετε δωρεάν
επίδειξη επικοινωνήστε μαζί μας στο

210 88 42 769

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ