ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Εξοπλισμός Μεσοθεραπείας

Η Μεσοθεραπεία είναι μία πολύ διαδεδομένη θεραπεία Αντιγήρανσης. Στοχεύει στην παροχή θρεπτικών συστατικών στο δέρμα (Χόριο ή Μεσόδερμα) για την ενίσχυση της λειτουργίας των κυττάρων και την βελτίωση του τόνου και της όψης του δέρματος.

mesotherapeia

Σήμερα υπάρχουν πολλές τεχνικές για την εφαρμογή καθώς και πολλά πρωτόκολλα και υλικά που χρησιμοποιούνται για την ασφαλή και αποτελεσματιική αντιμετώπιση της γήρανσης. Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες για την ενίσχυση του αποτελέσματος ή να λειτουργήσει αυτόνομα με μία σειρά 6-8 θεραπειών.

Για την μεσοθεραπεία χρησιμοποιόυνται διάφορες τεχνολογίες επεμβατικές ή λιγότερο επεμβατικές όπως η τεχνική της Ηλεκτρο-Μεσοθεραπείας.

Η Ηλεκτρο-Μεσοθεραπεία παρέχει όλα τα οφέλη από την κλασσική μεσοθεραπεία, χωρίς την πιθανότητα εμφάνισης των ανεπιθύμητων παρενεργειών ή την ενόχληση από τις διαδοχικές διατρήσεις της βελόνας.
Βασισμένη στην τεχνική της Ηλεκτροδιήθησης (Electroporation), που είναι βραβευμένη με βραβείο Nobel, η Ηλεκτρο-Μεσοθεραπεία βελτιστοποιεί την διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης και την απορροφητικότητα του κυττάρου σε θρεπτικά συστατικά.

Οι εξειδικευμένες κεφαλές αποδίδουν ηλεκτρικούς παλμούς με ειδικά σχεδιασμένο αλγόριθμο, ώστε να προκαλείται μετακίνηση των λιποπρωτεϊνών της κυτταρικής μεμβράνης, που συνεπάγεται διεύρυνση των μικρο καναλιών και κατά συνέπεια μεγιστοποίηση της διαπερατότητας της κεράτινης στοιβάδας της επιδερμίδας.

Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα μικρομοριακά υλικά η Ηλεκτρο-Μεσοθεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για:

  • Θεραπείες αντιγήρανσης και μείωσης των ρυτίδων
  • Βελτίωση της παραγωγής Κολλαγόνου
  • Έντονη ενυδάτωση
  • Βελτίωση της υφής και του τόνου του δέρματος
  • Βελτίωση του περιγράμματος και μείωση της κυτταρίτιδας
  • Αντιμετώπιση των ραγάδων

Επίσης ενδείκνυται ο συνδυασμός της Ηλεκτρο-Μεσοθεραπείας με άλλες θεραπείες όπως 
μικροδερμαπόξεση ή η χρήση του μετά από θεραπείες Fractional LASER ή Παλμικό φως (IPL).

 

amed

Για περισσότερες πληροφορίες
και για να κλείσετε δωρεάν
επίδειξη επικοινωνήστε μαζί μας στο

210 88 42 769

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ