ΟΥΛΕΣ

ΟΥΛΕΣ

Εξοπλισμός αντιμετώπισης ουλών

Η αντιμετώπιση ουλών με Laser είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για πολλά από τα είδη ουλών. Σε ουλές από εγκαύματα ή τραυματισμούς το Fractional CO2 LASER βελτιώνει την υφή του δέρματος, τον χρωματισμό των ουλών καθώς και θέματα λειτουργικότητας και κινητικότητας των ανατομικών δομών.

oyles

Για ουλές ακμής και κάποιες περιπτώσεις χειρουργικών ουλών, το Fractional CO2 LASER μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά θέματα υφής και χρωματισμού. 

Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί KTP Laser στα 532nm για να μειώσει το χρωματισμό και τα αγγεία. Ουλές που προκλήθηκαν από εγκαύματα και άλλους τραυματισμούς είναι πιο περίπλοκες στη φύση τους και μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ποιότητα ζωής λόγω παραμόρφωσης, πόνου, αιμορραγίας, κνησμού και περιορισμένης κινητικότητας. 
Η ανάπλαση δέρματος με το Fractional CO2 LASER εξάχνωση έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τέτοιες ουλές αποτελεσματικά και παρέχει σταθερή και σημαντική λειτουργική βελτίωση καθώς και μετρήσιμα κοσμητικά πλεονεκτήματα.

Σε κάθε περίπτωση ο συνδυασμός χειρουργικών τεχνικών και θεραπειών με LASER αποφέρει καλύτερα και ταχύτερα αποτελέσματα.

Η Για την αντιμετώπιση με LASER των ουλών η alphaMED προτείνει:

  • SMAXEL FRACTIONAL CO2 LASER
  • Q10 LASER

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

amed

Για περισσότερες πληροφορίες
και για να κλείσετε δωρεάν
επίδειξη επικοινωνήστε μαζί μας στο

210 88 42 769

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ