ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣΚΟΠΗΣΗ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣΚΟΠΗΣΗ

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής με τις πολλές ώρες έκθεσης στον ήλιο ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες και την έντονη δραστηριότητα στην παραλία, σε συνδυασμό με την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τις επιβλαβείς παρενέργειες της Υπεριώδους ακτινοβολίας, καθιστούν την Δερματοσκόπηση απαραίτητη και εξαιρετικά χρήσιμη.

pshfiakh-dermatoskophsh

Η Δερματοσκόπηση πραγματοποιείται με την βοήθεια ειδικού εξοπλισμού, του Δερματοσκοπίου και παρέχει την δυνατότητα στον εξειδικευμένο Δερματολόγο να πραγματοποιεί διαφορική διάγνωση των μελαγχρωματικών βλαβών, τη διάγνωση του δερματικού καρκίνου και του μελανώματος σε πρώιμο στάδιο καθώς και παθήσεων του τριχωτού της κεφαλής και των θυλάκων.

Το Δερματοσκόπιο είναι κατά κανόνα μία συσκευή μεγέθυνσης που χρησιμοποιεί πολωμένο φως για την σε βάθος απεικόνιση της προς εξέτασης περιοχής. Τα σύγχρονα δερματοσκόπια χρησιμοποιούν την Ψηφιακή τεχνολογία για την καλύτερη διαχείριση των εικόνων και παρακολούθηση των ασθενών.  Το ειδικό λογισμικό πρόγραμμα του συστήματος της ψηφιακής δερματοσκόπησης δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας εικόνων υψηλής ανάλυσης της δομής του δέρματος και κάθε σπίλου ξεχωριστά. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνεται διαγνωστική ακρίβεια, γεγονός που δεν μπορεί να συμβεί με μια απλή κλινική εξέταση του δέρματος.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

DEMETRA - ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΕΡΜΑΤΟΣΚΟΠΙΟ

DEMETRA - ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΕΡΜΑΤΟΣΚΟΠΙΟ

BARCO

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
amed

Για περισσότερες πληροφορίες
και για να κλείσετε δωρεάν
επίδειξη επικοινωνήστε μαζί μας στο

210 88 42 769

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ