ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ

Το CRISTAL reVive® είναι μια μοναδική και υψηλά αποδοτική συσκευή για την διέγερση και αποκατάσταση των μυών του πυελικού εδάφους, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Υψηλής Έντασης Ηλεκτρομαγνητικής Μυϊκής Διέγερσης – HIEMMS.

Το CRISTAL reVive® σας επιτρέπει να βοηθήσετε τους ασθενείς σας να ανακτήσουν τον έλεγχο του σώματός τους με έναν αποτελεσματικό και απόλυτα ασφαλή τρόπο.

revive-therapeia-akrateias-me-hlektromagnhtikh-diegersh

Το CRISTAL reVive® προσφέρει:

  • Αποτελεσματική θεραπεία για τη βελτίωση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με την ακράτεια.
  • Υψηλής Έντασης Ηλεκτρομαγνητική Μυϊκή Διέγερση.
  • Παράμετροι θεραπείας προσαρμόσιμοι σε κάθε περίπτωση.
  • Ανώδυνη θεραπεία, άνετη κι ευχάριστη, χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Η Υψηλής Έντασης Ηλεκτρομαγνητική Μυϊκή Διέγερση (HI-EMMS) χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια για την αποκατάσταση των μυϊκών ομάδων του πυελικού εδάφους με μη επεμβατικό τρόπο. Κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας, μεταβάλλεται με συγκεκριμένη συχνότητα η πολικότητα των κινητικών νευρώνων, με αποτέλεσμα την διαρκή πρόκληση μυϊκών συσπάσεων σε υψηλή ένταση. Η παθητική εκγύμναση αυτών των μυϊκών ομάδων δεν μπορεί να γίνει τόσο μαζικά με άλλον τρόπο.

Οι εξαναγκασμένες και έντονες συσπάσεις που προκαλούνται από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία είναι ακίνδυνες και αυξάνουν σταδιακά τη μυϊκή αντοχή του περινέου και την δύναμη του σφιγκτήρα της ουρήθρας, περιορίζοντας την ακράτεια από προσπάθεια. Η θεραπεία με τοCRISTAL reVive® είναι ανώδυνη γιατί δεν ενεργοποιούνται οι υποδοχείς πόνου από την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια σε αντίθεση με την ηλεκτρική διέγερση, που προκαλείται από παλιότερης τεχνολογίας EMS (Electric Muscle Stimulation) συσκευές. Οι τελευταίες μελέτες από διάφορα ιατρικά κέντρα και κλινικές αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της μεθόδου Cristal reVive®.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

CRISTAL FIT: Ηλεκτρομαγνητική Ενέργεια για τόνωση των μυών

CRISTAL FIT: Ηλεκτρομαγνητική Ενέργεια για τόνωση των μυών

DELEO

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
amed

Για περισσότερες πληροφορίες
και για να κλείσετε δωρεάν
επίδειξη επικοινωνήστε μαζί μας στο

210 88 42 769

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ