ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:  ΑΡΘΡΑ

05

AUGUST

2020

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΦΩΤΟΓΗΡΑΝΣΗΣ ΜΕ CΟ2 FRACTIONAL LASER

Τι είναι η Φωτογήρανση;

Το καλοκαίρι αφήνει πάντα τα σημάδια του στην επιδερμίδα μας ακόμα και με την σχολαστική χρήση αντηλιακού και ενυδατικής φροντίδας. Οι επιβλαβείς ακτίνες UV είναι εντονότερες τους καλοκαιρινούς μήνες και η έκθεση στον ήλιο είναι μεγαλύτερης διάρκειας, με αποτέλεσμα να είναι ορατά τα σημάδια της φωτογήρανσης λίγες εβδομάδες μετά.

Παρόλο που έχουν χρησιμοποιηθεί πολλές θεραπευτικές μέθοδοι σήμερα έχει επικρατήσει,  λόγω των άριστων αποτελεσμάτων, η θεραπεία κλασματικής Φωτοανάπλασης με CO2 Fractional LASER.

Τι είναι η θεραπεία Fractional Resurfacing;

Η  θεραπεία κλασματικής Φωτοανάπλασης με το SMAXEL CO2 Fractional LASER  είναι  μία  σχετικά  νέα  θεραπεία  με εντυπωσιακά αποτελέσματα, κατά την οποία αποδίδεται με ασφάλεια θερμότητα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, διεγείροντας τους ινοβλάστες ώστε να παραχθεί με φυσικό τρόπο νέο κολλαγόνο και ελαστίνη.

Ταυτόχρονα, η ακτίνα του LASER προκαλεί εξάχνωση των επιφανειακών στοιβάδων του δέρματος, απομακρύνοντας τα εμφανώς γερασμένα κύτταρα. Οι στήλες εξάχνωσης είναι κωνικής διατομής γνωστές ως ΜΤΖ (Micro Thermal Zones), γύρω από τις οποίες διατηρείται υγιής ιστός. Αποτέλεσμα αυτού είναι η διέγερση της φυσικής διαδικασίας επούλωσης του ίδιου του οργανισμού, η οποία αναπλάθει το φωτογηρασμένο δέρμα, κάνοντάς το να δείχνει φρέσκο, λαμπερό και υγιές. Εκτός από την διέγερση των ινοβλαστών δημιουργείται ουσιαστικά, νέο δέρμα στην περιοχή.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του SMAXEL CO2 Fractional LASER;

To SMAXEL είναι σχεδιασμένο από έμπειρους μηχανικούς ιατρικής τεχνολογίας που έχουν  ενσωματώσει τεχνογνωσία πολλών ετών σε χειρουργικά μηχανήματα CO2 LASER. Το αποτέλεσμα είναι:

 • Παροχή πολύ υψηλής ισχύος (έως 40 W επί του ιστού)
 • Εξασφάλιση σταθερότητας στην απόδοση της ενέργειας του LASER,
 • Αποτελεσματικά πρωτόκολλα κλινικά δοκιμασμένα
 • Μεγάλη ευελιξία στην τροποποίηση των παραμέτρων και
 • Ευκολία στην χρήση.

Όλα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι προσαρμοσμένα στο να προσφέρονται ασφαλείς   και αποτελεσματικές θεραπείες σε κάθε εφαρμογή.

Σε ποιες άλλες περιπτώσεις μπορεί να εφαρμοστεί το SMAXEL CO2 Fractional LASER;

Η θεραπεία CO2 Fractional Laser ελαχιστοποιεί τα σημάδια της Φωτογήρανσης, προσφέροντας νεανική επιδερμίδα μέσα σε λίγες μόλις συνεδρίες.

Ανάλογα με το πρόγραμμα λειτουργίας του μηχανήματος και το επιλεγμένο από την μνήμη του μηχανήματος πρωτόκολλο μπορούν να αντιμετωπιστούν διαφορετικά προβλήματα.

 • Αντιμετώπιση ουλών. Με το SMAXEL είναι εφικτή η αντιμετώπιση για πολλά από τα είδη ουλών. Σε ουλές από εγκαύματα ή τραυματισμούς το CO2 Fractional LASER βελτιώνει την υφή του δέρματος, τον χρωματισμό των ουλών καθώς και θέματα λειτουργικότητας και κινητικότητας των ανατομικών δομών. Σε ουλές ακμής με το CO2 Fractional LASER αντιμετωπίζονται επίσης αποτελεσματικά θέματα υφής και χρωματισμού.
 • Ραγάδες:  Η θεραπεία παρουσιάζει χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτή των ατροφικών ουλών. Εφαρμόζεται σε κάθε ανατομική περιοχή, στους μηρούς, στους γλουτούς, στην κοιλιά και στους μαστούς και στόχος της θεραπείας είναι η σημαντική βελτίωση της εικόνας έτσι ώστε οι βλάβες να είναι το δυνατόν μη εμφανείς.
 • Άλλες δερματικές παθήσεις: Μυρμηγκιές, Θηλώματα, μέλασμα, σμηγματορροϊκές υπερκερατώσεις καθώς και οι γεροντικές κηλίδες αντιμετωπίζονται εύκολα, χωρίς  να απαιτείται μεγάλος χρόνος αποθεραπείας με άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.
 • Βελτίωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Στα πλεονεκτήματα της μεθόδου συμπεριλαμβάνεται η ευκολία εφαρμογής της που την καθιστά μέθοδο απλή και ανώδυνη.

Το SMAXEL CO2 FRACTIONAL LASER αποτελεί ένα από πιο αποτελεσματικά εργαλεία που έχει στα χέρια της η κοσμητική δερματολογία που μπορεί να δώσει τόσο θεαματικά αποτελέσματα σε λίγο χρόνο. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που το εμπιστεύονται πολλοί Δερματολόγοι και Πλαστικοί Χειρουργοί στην Ελλάδα.

Η ΑΛΦΑΜΕΝΤ προτείνει το SMAXEL CO2 FRACTIONAL LASER.

Η εταιρεία μας διαθέτει εμπειρία άνω των 30 χρόνων στον Ιατρικό εξοπλισμό και τα μηχανήματα Αισθητικής. Το τρίπτυχο που μας χαρακτηρίζει είναι:

 • Ποιότητα προϊόντων
 • Άρτια γνώση και εμπειρία προσωπικού
 • Πλήρης τεχνική υποστήριξη του πελάτη

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τα μοναδικά πλεονεκτήματα του μηχανήματος, χρησιμοποιώντας το στο ιατρείο σας.

? +30 210 88 42 769 ?info@amed.gr.

Αντιμετώπιση Φωτογήρανσης με CΟ2 Fractional Laser