ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:  ΑΡΘΡΑ

12

MARCH

2021

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ LASER

Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης των κονδυλωμάτων;

H καταπολέμηση των κονδυλωμάτων σήμερα γίνεται με διάφορους τρόπους όπως κρυοθεραπεία (κρυοπηξία), διαθερμοπηξία (ηλεκτροκαυτηρίαση), χειρουργική αφαίρεση και LASER CO2 (Διοξειδίου του Άνθρακα). Από τις μεθόδους αυτές η χρήση του LASER υπερτερεί σημαντικά.

Η κρυοθεραπεία (κρυοπηξία) και η διαθερμοπηξία αποτελούν παλαιότερες μεθόδους με τις οποίες η καταστροφή των βλαβών γίνεται μέσω ψύξης ή υψίσυχνου ρεύματος. Η αποθεραπεία είναι συνήθως επώδυνη και παρουσιάζει υψηλό ποσοστό ανεπιθύμητων παρενεργειών όπως δυσχρωμίες και ουλές. Επίσης, η μη επιλεκτική δράση στην πάσχουσα περιοχή καταστρέφει και περιοχές υγιούς δέρματος αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο των υποτροπών και την ανάγκη διαρκούς επανάληψης της θεραπείας.

Αντίθετα η χρήση του LASER CO2  παρέχει μεγάλη ακρίβεια και επιτρέπει την προστασία του υγιούς δέρματος. Σε μία μόνο συνεδρία, απλά με την χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας, με σχετικά ανώδυνη αποθεραπεία και κυρίως χωρίς να δημιουργούνται δυσχρωμίες και ουλές, αντιμετωπίζονται εύκολα τα κονδυλώματα στην περιγεννητική περιοχή.

Είσαι Γενικός Χειρουργός; Μάθε γιατί το LASER SMAXEL είναι η ιδανική επιλογή για εσένα!

Το LASER SMAXEL αποτελεί μία προηγμένη συσκευή CO2 LASER που εκπέμπει σε μήκος κύματος 10.600nm. Διαθέτει οθόνη αφής LCD, προκαθορισμένες επιλογές προγράμματος και η εύχρηστο λογισμικό, καθιστώντας τη χρήση του πιο εύκολη από ποτέ. Επιπλέον, ο μακρύς και ισορροπημένος αρθρωτός βραχίονας διευκολύνει τις κινήσεις γύρω από τον ασθενή. Το LASER SMAXEL αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα σύγχρονο χειρουργικό ιατρείο!

Διαθέτει πέντε τρόπους παραγωγής της ακτίνας LASER:

  • Συνεχής εκπομπή (Continuous Wave mode)
  • Διακοπτόμενη εκπομπή (S. Continuous mode)
  • Παλμική εκπομπή με διάρκεια παλμού έως 20 ms (Pulse mode)
  • Υπερπαλμική εκπομπή με υψηλής ενέργειας και μικρής διάρκειας παλμούς έως 4ms (Superpulse mode)
  • Υπερπαλμική εκομπή με πολύ μικρής διάρκειας παλμούς έως 900 μs (Ultrapulse mode)

Για τη θεραπεία των κονδυλωμάτων προτείνεται η λειτουργία σε συνεχή, παλμική ή υπερπαλμική εκπομπή ανάλογα το μέγεθος της βλάβης και την ανατομική περιοχή, ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με απόλυτη ασφάλεια.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του LASER SMAXEL;

  • Εκπέμπει LASER με συνεχώς ρυθμιζόμενη ισχύ έως 40 W
  • Εξασφαλίζει καλύτερο έλεγχο απόδοσης της ενέργειας
  • Διαθέτει προκαθορισμένα πρωτόκολλα στη μνήμη του για άριστα αποτελέσματα, με ασφάλεια για τον ασθενή
  • Ο μετεγχειρητικός πόνος είναι ελάχιστος
  • Είναι οικονομικά προσιτό, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις συντήρησης

Η ΑΛΦΑΜΕΝΤ σε συνεργασία με τον οίκο I.D.S. προτείνει το Μηχάνημα LASER SMAXEL για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των κονδυλωμάτων της περιγεννητικής και περιπρωκτικής  περιοχής.

Ζητήστε σήμερα μια δωρεάν επίδειξη και γνωρίστε από κοντά τα οφέλη του μηχανήματος.

📞 +30 210 88 42 769 📧info@amed.gr

Αντιμετώπιση κονδυλωμάτων περιγεννητικής περιοχής με LASER