ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:  ΑΡΘΡΑ

05

FEBRUARY

2021

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΔΙΚΟ LASER SPECTRUM HR

Tα διαθέσιμα LASER αποτρίχωσης είναι πολλά και συχνά είναι δύσκολο να κατανοηθούν οι διαφορές, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός από αυτά.

Τα τελευταία χρόνια κερδίζει δυναμικά έδαφος η χρήση του Διοδικού LASER στα 808-810 nm. Χρησιμοποιείται για να απαλλαγούμε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε κάθε ανατομική περιοχή στο σώμα, τα πόδια, τα χέρια, το πρόσωπο, τις μασχάλες και το μπικίνι. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι όχι μόνο ασφαλής, αλλά προσφέρει και άμεσα ορατά αποτελέσματα, επιτυγχάνοντας μεγάλο ποσοστό μείωσης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας από την πρώτη συνεδρία. Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται εξαρτάται από το χρώμα και το πάχος της τρίχας, το μέρος του σώματος, τα επίπεδα ορμονών κ.λπ.

Πώς λειτουργεί η αποτρίχωση με διοδικό LASER;

Η ενέργεια του LASER απορροφάται κυρίως από τους θύλακες της τρίχας και σε πολύ μικρότερο ποσοστό από το  δέρμα. Η θερμότητα που αναπτύσσεται απενεργοποιεί την περαιτέρω ανάπτυξη της τρίχας, καταστρέφοντας τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας και τα τροφοφόρα αγγεία του θυλάκου, ενώ παράλληλα αφήνει ανεπηρέαστο το υγιές δέρμα. Να σημειωθεί ότι επηρεάζονται μόνο οι θύλακες που είναι σε αναγεννή φάση. Καθώς οι τρίχες στο σώμα μας αναπτύσσονται σε διαφορετικές περιόδους, απαιτούνται αρκετές συνεδρίες για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το κλειδί στην επιτυχία της θεραπείας αποτελεί το μήκος κύματος. Η ενέργεια απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη που υπάρχει στους θύλακες της τρίχας, ενώ δεν επηρεάζει τον περιβάλλοντα ιστό.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του διοδικού LASER;

  • Είναι ιδανική μέθοδος για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και για πιο σκούρες επιδερμίδες, λόγω των παλμών υψηλής συχνότητας και χαμηλής πυκνότητας ενέργειας
  • Μπορεί να πραγματοποιηθεί όλο το χρόνο
  • Είναι γρήγορο
  • Οι συνεδρίες είναι ανώδυνες με σχεδόν μηδενικό πόνο
  • Παρέχει οικονομικές θεραπείες
  • Είναι απόλυτα ασφαλές, καθώς στοχεύει μόνο στη μελανίνη της εκάστοτε τρίχας και δεν επηρεάζει το υπόλοιπο σώμα ή τα όργανα
  • Προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα και υψηλή ικανοποίηση στους πελάτες
  • Αποτελεί σίγουρη επένδυση για ένα ιατρείο ή ένα κέντρο αισθητικής

Γιατί ο Αισθητικός και ο Δερματολόγος να επιλέξουν το μηχάνημα Spectrum HR;

Το Διοδικό LASER Spectrum HR απευθύνεται σε ιατρεία και κέντρα αποτρίχωσης με μεγάλη ροή ασθενών. Είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά για αποτρίχωση, με μήκος κύματος εκπομπής στα 808 nm και μεγάλο ρυθμό επανάληψης παλμών.

Καλύπτει γρήγορα και ανώδυνα κάθε περιοχή του σώματος ανεξαρτήτως φωτότυπου και τύπου τριχοφυΐας. Διαθέτει έναν εξαιρετικά αποδοτικό ψυκτικό μηχανισμό στην κεφαλή, με μεγάλη αντοχή στη χρήση, χωρίς απώλειες ενέργειας. Χρησιμοποιείται με ασφάλεια όλο το χρόνο .

Είναι η πλέον οικονομική τεχνολογία LASER με χαμηλό κόστος χρήσης και συντήρησης καθώς λειτουργεί ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ.

Μεταφέρεται εύκολα σε ειδικό βαλιτσάκι μεταφοράς. Τέλος, είναι εργονομικά σχεδιασμένο και διαθέτει φιλικό προς τον χρήστη λογισμικό με αποθηκευμένα πρωτόκολλα,  που προτείνονται για την εκάστοτε εφαρμογή.

Η εξειδικευμένη εταιρεία στον Ιατρικό Εξοπλισμό και τα Ιατρικά Μηχανήματα & LASER ΑΛΦΑΜΕΝΤ, σε συνεργασία με τον οίκο Eufoton, προτείνει το μηχάνημα Spectrum HR, το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για αποτελεσματική αποτρίχωση Laser όλο το χρόνο.

Ζητείστε σήμερα δωρεάν επίδειξη και γνωρίστε από κοντά τα οφέλη του μηχανήματος.

📞 +30 210 88 42 769 | 📧info@amed.gr

Αποτρίχωση με το Διοδικό LASER SPECTRUM HR