ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:  ΑΡΘΡΑ

26

MARCH

2021

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ CRISTAL PRO – ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ

Η ΑΛΦΑΜΕΝΤ σε συνεργασία με την DELEO Γαλλίας εγκαινιάζει τη νέα εποχή στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους με την  Ιατρική Kρυολιπόλυση Cristal Pro. Ύστερα από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Αισθητική Ιατρική και μετά από 800.000 και πλέον εφαρμογές Κρυολιπόλυσης σε όλο τον κόσμο, η τεχνογνωσία της DELEO ενσωματώθηκε στη νέα πλατφόρμα Cristal Pro.

Ποια τα χαρακτηριστικά της συσκευής Cristal Pro και γιατί είναι η ιδανική επιλογή για ένα ιατρείο!

Η εμπειρία από τις παλαιότερες συσκευές Κρυολιπόλυσης έδειξε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης της ασφάλειας, της αποτελεσματικότητας, της εργονομίας και της αποδοτικότητας των θεραπειών.

-ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Η ανάγκη για την ελαχιστοποίηση πόνου και πιθανών εκχυμώσεων κατά την εφαρμογή, οδήγησε στην ανάπτυξη της τεχνολογίας Cavity Cooling Diffusion System (CCDS). Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή της ψύξης στην κοιλότητα της κεφαλής, χωρίς την ανάγκη επιβολής ισχυρής ισχαιμίας με έντονη αναρρόφηση (vacuum). Ταυτόχρονα η επιλογή του επιθυμητού κενού γίνεται με μεγαλύτερη διαβάθμιση, μέχρι το σημείο του να είναι ανεκτή η θεραπεία. Αποτέλεσμα αυτών είναι λιγότερες εκχυμώσεις και μικρότερη μηχανική καταπόνηση των ιστών.

-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Έχοντας βάλει ψηλά τον πήχη με την συσκευή Cristal, όσον αφορά την αποτελεσματικότητα, η DELEO επιβεβαιώνει ότι «το καλύτερο είναι ο εχθρός του καλού». Για αυτό το λόγο το Cristal Pro επιτυγχάνει θερμοκρασίες έως και -12C με απόλυτη ασφάλεια, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα της μεθόδου. Τα νέα πρωτόκολλα εκμεταλλεύονται αυτή την δυνατότητα και προτείνονται θεραπείες με χαμηλότερες θερμοκρασίες από ότι τα παλιότερα μηχανήματα που συνήθως χρησιμοποιούσαν θερμοκρασίες έως -9⁰C. Επομένως από την στιγμή που προκαλείται μεγαλύτερο θερμικό σοκ στα λιποκύτταρα επιτυγχάνεται καλύτερο αποτέλεσμα.

Επίσης, στην συσκευή Cristal Pro είναι δυνατή η προσθήκη του συστήματος Ραδιοσυχνοτήτων Cristal SKIN, ώστε να αντιμετωπιστεί όχι μόνο το τοπικό πάχος αλλά και η δερματική χαλάρωση, οδηγώντας σε πιο ολοκληρωμένη βελτίωση του περιγράμματος και ανάδειξης της σιλουέτας. Σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι εύκολα διακριτή η ανάγκη αντιμετώπισης του τοπικού πάχους ή της χαλάρωσης του δέρματος, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις πρέπει να αντιμετωπιστούν και οι δύο καταστάσεις. Η ενσωμάτωση των Ραδιοσυχνοτήτων και η δυνατότητα συνδυασμού των θεραπειών με συγκεκριμένα πρωτόκολλα ενισχύουν την ικανοποίηση των «ασθενών» καθώς αναγνωρίζουν την πολυεπίπεδη αντιμετώπιση του αισθητικού τους προβλήματος. 

Επομένως, με την προσθήκη αυτή επεκτείνονται οι εφαρμογές του μηχανήματος και παρέχεται καλύτερο αποτέλεσμα από οποιαδήποτε αντίστοιχη συσκευή Κρυολιπόλυσης.

-ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ: Η ανάγκη αντιμετώπισης του τοπικού πάχους σε κάθε ανατομική περιοχή οδήγησε στην ανάπτυξη 10 κεφαλών διαφορετικής μορφολογίας. Η αποθήκευση των κεφαλών και ο καθαρισμός τους απαιτεί αρκετό χώρο από το ιατρείο και προσπάθεια από το προσωπικό. Το σύστημα CCDS είναι έτσι σχεδιασμένο, ώστε να επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό των κεφαλών και την αποθήκευσή τους, διατηρώντας παράλληλα την ευελιξία του μηχανήματος.

-ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ: Το Cristal Pro είναι το μοναδικό μηχάνημα που έχει την δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης τεσσάρων κεφαλών. Σε μία μόνο ώρα είναι εφικτή η αντιμετώπιση πολλαπλών περιοχών μεγιστοποιώντας την αποδοτικότητα του ιατρείου.

Μία ακόμα καινοτομία είναι η ενσωμάτωση διαγνωστικού υπερήχου δέρματος με κεφαλή στα 7,5Mhz για την καλύτερη τεκμηρίωση του αποτελέσματος πριν και μετά την θεραπεία. Ο ιατρός μπορεί να καταχωρίσει στο λογισμικό του μηχανήματος τις υπερηχογραφικές εικόνες και να τις συγκρίνει οποιαδήποτε στιγμή ή ακόμα και να τις εκτυπώσει για την διατήρηση του αρχείου του. Επιπλέον, το πρωτόκολλο της προτεινόμενης θεραπείας προκύπτει αυτόματα μετρώντας με την χρήση του υπερήχου το πάχος του λιπώδους ιστού στην περιοχή θεραπείας. Το αποτέλεσμα από αυτή την δυνατότητα είναι η καταγραφή μετρήσιμων αντικειμενικών αποτελεσμάτων που ικανοποιούν τους ασθενείς.

Συνολικά οι καινοτομίες του συστήματος όπως:

  • Η τεχνολογία CCDS με τα πλεονεκτήματά της,
  • Η ταυτόχρονη αντιμετώπιση 4 περιοχών θεραπείας σε μία συνεδρία
  • Η επίτευξη πρωτοκόλλων με θερμοκρασίες έως -12⁰C,
  • Η δυνατότητα ενσωμάτωσης του συστήματος Ραδιοσυχνοτήτων και
  • Η χρήση του διαγνωστικού υπερήχου

αυξάνουν κατά πολύ την αποδοτικότητα του μηχανήματος, παρέχοντας τον τρόπο να χρησιμοποιηθεί σε περισσότερους ασθενείς, με καλύτερα αποτελέσματα. Συνεπώς, οι ικανοποιημένοι ασθενείς είναι πηγή θετικών σχολίων για το επίπεδο των υπηρεσιών και του κύρους του ιατρείου.

Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να μάθετε κι εσείς πως μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του μηχανήματος Cristal Pro.

📞 +30 210 88 42 769 📧info@amed.gr

Ιατρική Κρυολιπόλυση Cristal Pro – Γιατί η ποιότητα δεν κοστίζει