ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:  ΑΡΘΡΑ

27

OCTOBER

2020

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ AGATE CRISTAL ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Η Κρυολιπόλυση είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος απώλειας τοπικού πάχους με μη επεμβατικό τρόπο (αναίμακτα). Η μέθοδος εφαρμόζεται με ασφάλεια για περισσότερα από 10 χρόνια και είναι εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και ΦαρμάκωνUS FDA. Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα της Ιατρικής Κρυολιπόλυσης, δηλαδή μηχανημάτων που διαθέτουν Ιατρικό CE, τεκμηριώνεται από πληθώρα επιστημονικών μελετών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πως λειτουργεί η Κρυολιπόλυση και το μηχάνημα Cristal;

Η διεθνής βιβλιογραφία αναφέρει ότι όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για μεγάλο χρονικό διάστημα, επέρχεται ο ελεγχόμενος βιολογικός θάνατος των λιποκυττάρων (απόπτωση). Στη συνέχεια, το σύνολο των κατεστραμμένων λιποκυττάρων αποβάλλεται με απόλυτα φυσιολογική διαδικασία από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος.

Στην συσκευή Ιατρικής Κρυολιπόλυσης Cristal, η διαδικασία αυτή ενισχύεται από την ισχυρή υποπίεση, που χρησιμοποιείται για την καλύτερη εφαρμογή της κεφαλής στην περιοχή θεραπείας και η οποία προκαλεί ισχαιμία τοπικά στην περιοχή. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται ότι ένα μεγάλο ποσοστό του υποδόριου λίπους στην περιοχή θεραπείας θα επηρεαστεί από τις συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας προς ενίσχυση του τελικού αποτελέσματος.

Σαν αποτέλεσμα της παραπάνω διαδικασίας, είναι ότι μετά από τις 30 πρώτες ημέρες υπάρχει σημαντική, μετρήσιμη μείωση του λιπώδους ιστού στην περιοχή θεραπείας, με το θεραπευτικό αποτέλεσμα να ολοκληρώνεται σε διάστημα 2.5 – 3 μηνών.

Κρυολιπόλυση στο πηγούνι με την κεφαλή AGATE Cristal

Η περιοχή του λαιμού και κάτω από το πηγούνι ή αλλιώς «το διπλοσάγονο» αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο ενοχλητικά αισθητικά προβλήματα. Χαρακτηριστικά, σε έρευνα που διεξήχθη το 2014 από την Αμερικανική Εταιρεία Δερματοχειρουργικής, το 70% των ανδρών και των γυναικών απάντησε ότι η περίσσεια λίπους κάτω από το πηγούνι αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες του σε επίπεδο εξωτερικής εμφάνισης. Αν και το σωματικό βάρος αποτελεί επιβαρυντικό παράγοντα, σε πολλές περιπτώσεις αιτία για την εμφάνιση διπλοσάγονου είναι η ηλικία και η κληρονομικότητα. Επομένως, η αντιμετώπιση αυτής της μικρής περιοχής τοπικού λίπους είναι απαραίτητη σε μια ολοκληρωμένη θεραπεία αντιγήρανσης.

Ο παραδοσιακός τρόπος αντιμετώπισης του λίπους στο λαιμό και κάτω από το πηγούνι είναι η μέθοδος της λιποαναρρόφησης, μία επεμβατική μέθοδος που συνεπάγεται πόνο, αυξημένες πιθανότητες εμφάνισης ανεπιθύμητων παρενεργειών και μακρύ διάστημα αποθεραπείας. Επίσης και οι ενέσιμες θεραπείες μπορούν να προσφέρουν λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα, ωστόσο έχουν συνδεθεί με προσωρινές νευρικές βλάβες στην περιοχή του πηγουνιού. Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που λειτουργούν αποτρεπτικά για την αντιμετωπίση του «διπλοσάγονου».

Με την πρωτοποριακή μέθοδο της Ιατρικής κρυολιπόλυσης με την κεφαλή AGATE και την μοναδική τεχνολογία CCDS (Cooling Cavity Diffuse System™), εξασφαλίζεται η στόχευση του λιπώδους ιστού με τον πλέον εύκολο και ανώδυνο τρόπο. Όπως και με την κρυολιπόλυση στις υπόλοιπες περιοχές του σώματος, τα λιποκύτταρα απομακρύνονται με ασφάλεια από το σώμα, μέσω του λεμφικού συστήματος, χωρίς να τραυματίζεται το δέρμα αλλά ούτε και οι υπόλοιποι ιστοί που περιβάλλουν το λίπος.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη, χωρίς χρόνο αποθεραπείας, ασφαλής και αποτελεσματική.

Η συγκεκριμένη κεφαλή AGATE μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την απομάκρυνση του τοπικού λίπους από τα γόνατα και την περιοχή μπροστά από την μασχάλη (bra folds) ή υπό προϋποθέσεις ακόμα και σε περιπτώσεις γυναικομαστίας σε άνδρες.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα της Ιατρικής Κρυολιπόλυσης CRISTAL

  • Μη-επεμβατική και αναίμακτη μέθοδος
  • Ανώδυνη, ΔΕΝ απαιτείται χρήση τοπικού αναισθητικού.
  • Χωρίς χρόνο αποθεραπείας.
  • Σύγχρονη τεχνολογία Cooling Cavity Diffuse System™ εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή της Θερμοκρασίας και προσφέρει αποτέλεσμα με μία μόνο συνεδρία
  • Ασφαλής, χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα αισθητήρων θερμοκρασίας διπλής ζώνης
  • Προκαλεί μόνιμη απόπτωση των λιποκυττάρων.
  • 7 διαφορετικοί τύποι κεφαλών
  • Εφαρμόζεται ως ιατρική πράξη και επομένως προσφέρεται μόνο σε ιατρικούς χώρους και όχι σε ινστιτούτα ομορφιάς χωρίς ιατρική επίβλεψη.

Επιπλέον, το Cristal είναι η μοναδική συσκευή κρυολιπόλυσης που διαθέτει έως και επτά διαφορετικές κεφαλές, έτσι ώστε να επιλέγεται πάντα η κατάλληλη κεφαλή ανά περιοχή θεραπείας. Για το πηγούνι, κατάλληλη είναι η κεφαλή AGATE™, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να αναρροφά και να ψύχει μικρό όγκο λίπους. Μέσα σε διάστημα 2-3 μηνών, το αποτέλεσμα είναι θεαματικό.

Η ΑΛΦΑΜΕΝΤ προτείνει το Μηχάνημα Ιατρικής Κρυολιπόλυσης Cristal με την κεφαλή AGATE για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους σε μικρές περιοχές.

Η εμπειρία άνω των 30 ετών στον Ιατρικό εξοπλισμό και τα μηχανήματα Αισθητικής Ιατρικής έχει καταστήσει την εταιρεία μας γνωστή για:

•             Την ποιότητα των προϊόντων της

•             Την άρτια γνώση και εμπειρία του προσωπικού της

•             Τη πλήρη, ουσιαστική και μακροχρόνια τεχνική υποστήριξη του πελάτη

 

Ζητείστε σήμερα μια δωρεάν επίδειξη και γνωρίστε από κοντά τα οφέλη του μηχανήματος.

? +30 210 88 42 769 ?info@amed.gr.

Μηχάνημα Ιατρικής Κρυολιπόλυσης AGATE CRISTAL για μικρές περιοχές