ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:  ΑΡΘΡΑ

29

SEPTEMBER

2020

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΥΔΡΟΔΕΡΜΑΠΟΞΕΣΗΣ: ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Τί είναι η Υδροδερμαπόξεση;

Η Υδροδερμαπόξεση αποτελεί μια από τις πλέον σύγχρονες μεθόδους που διαθέτει η Αισθητική και Κοσμητική Ιατρική για την ανανέωση της επιδερμίδας με πλέον εξελιγμένα και πιο αποτελεσματικά μηχανήματα. Είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που δεν πρέπει να λείπει από κανένα θεραπευτικό πρωτόκολλο, που αφορά την αντιγήρανση ή την αντιμετώπιση της ακμής. Απευθύνεται σ’ όλες τις ηλικίες και σε κάθε τύπο δέρματος, με ιδιαίτερη εφαρμογή στα πιο λιπαρά δέρματα.

Πώς πραγματοποιείται ο καθαρισμός προσώπου με το μηχάνημα Υδροδερμοαπόξεσης;

Η Υδροδερμαπόξεση Hydro Queen αποτελεί μια προληπτική αναπλαστική θεραπεία, η οποία καταπολεμά τις φθορές που υφίσταται το δέρμα από το πέρασμα του χρόνου, προσφέροντας φρεσκάδα και φυσική ανανέωση. Έχει εφαρμογή σε κάθε τύπο δέρματος και συνήθως είναι ανώδυνη εφαρμογή με άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Με απόλυτο έλεγχο, πραγματοποιούμε βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας από τα νεκρά κύτταρα τονώνοντας και δίνοντας ζωντάνια και λάμψη στο δέρμα. Για την διαδικασία αυτή απαιτούνται τρία βήματα με διαφορετική τεχνολογία σε κάθε βήμα.

Ποια είναι τα βήματα για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας;

1ο βήμα, Μικροδερμαπόξεση με Διαμάντι

Αρχικά η Μικροδερμαπόξεση με διαμάντι αφαιρεί την εξωτερική κεράτινη στοιβάδα της επιδερμίδας με τη βοήθεια ειδικά σχεδιασμένων κεφαλών στις οποίες έχουν συγκολληθεί διαμάντια επεξεργασμένα με LASER. Κατά την φάση αυτή της θεραπείας :

 • απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα πού κάνουν το δέρμα να δείχνει θαμπό και ταλαιπωρημένο,
 • συρρικνώνονται οι διεσταλμένοι πόροι και 
 • τονώνεται η επιφανειακή μικροκυκλοφορία δίνοντας νεανική όψη στο δέρμα.

Χωρίς τον κίνδυνο εκτόξευσης μικροκρυστάλλων όπως γίνεται στην κλασική Μικροδερμοαπόξεση η επιδερμίδα, μετά το πρώτο αυτό βήμα,  γίνεται λεία και λαμπερή. Ο μικροτραυματισμός που προκαλούν οι κεφαλές με διαμάντι αφορά μόνο τις επιφανειακές στοιβάδες του δέρματος και δεν χρειάζεται ούτε αναισθητική κρέμα.

2ο βήμα, Υδροδερμαπόξεση

Η Υδροδερμαπόξεση συμπληρώνει την διαδικασία της μηχανικής απολέπισης και τον καθαρισμό των ανοικτών πόρων του δέρματος σε βάθος. Κατάλληλα σχεδιασμένα ακροφύσια διατηρούν σε επαφή με την επιδερμίδα τον παράγοντα καθαρισμού Aqua PE, που χρησιμοποιείται, ενυδατώνοντας ταυτόχρονα το ερεθισμένο δέρμα.

Η Υδροδερμαπόξεση Hydro Queen συμβάλλει επίσης στην ρύθμιση της λιπαρότητας του δέρματος που είναι ζωτικής σημασίας για την αντιμετώπιση της ακμής. Η θεραπεία περιλαμβάνει ταυτόχρονα λεμφικό μασάζ με το οποίο κινητοποιούνται τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για την ανάπλαση τους, δηλαδή οι ινοβλάστες. Από την διέγερση των ινοβλαστών παράγεται κολλαγόνο και ελαστίνη ενεργοποιώντας τη φυσική επουλωτική διαδικασία του οργανισμού.

3ο βήμα, Sonophoresis με υπερήχους

Η κεφαλή Υπερήχων ολοκληρώνει την φροντίδα του δέρματος δίνοντας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες που περιλαμβάνει η Hydro Queen Cream. Η ενέργεια των ηχητικών κυμάτων βοηθά στην ευκολότερη διείσδυση των ενεργών συστατικών της Hydro Queen Cream στους ήδη ανοιχτούς πόρους του δέρματος, τεχνική που είναι γνωστή ως Sonophoresis.

Ταυτόχρονα στην περιοχή προκαλείται υπεραιμία, γεγονός που βοηθάει στην ταχύτερη και αποδοτικότερη μεταφορά θρεπτικών στοιχείων που οδηγεί σε περαιτέρω ανάπλαση της επιδερμίδας.

Που εφαρμόζεται η Υδροδερμαπόξεση;

Με την Υδροδερμαπόξεση Hydro Queen καλύπτεται ένα μεγάλο εύρος αισθητικών εφαρμογών τόσο σε λεπτό, ευαίσθητο δέρμα όσο και σε περιοχές σκληρού, ταλαιπωρημένου δέρματος στο πρόσωπο, το λαιμό και το μπούστο. Ιδιαιτέρως χρησιμοποιείται για την βελτίωση:

 • Λεπτών γραμμών & ρυτίδων
 • Ουλών ακμής ή τραυμάτων
 • Διευρυμένων πόρων
 • Φαγεσώρων
 • Ηλιακών φακίδων
 • Ανομοιογενούς υφής δέρματος.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Προτείνονται συνήθως 4 έως 6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 2 – 3 εβδομάδων ωστόσο το δέρμα φαίνεται φωτεινό, φρέσκο και ανανεωμένο από την πρώτη μόλις θεραπεία.

Λόγω του ότι το δέρμα είναι ένας πολύ δυναμικός ιστός στον οποίο τα κύτταρα ανανεώνονται πολύ γρήγορα προτείνουμε, να επαναλαμβάνεται κάθε 3 – 4 μήνες μία θεραπεία με το Hydro Queen. Η επανάληψη της θεραπείας βοηθάει στο να διατηρείται για μεγάλο διάστημα ο τόνος των ιστών και το δέρμα να διατηρεί την ζωντάνια, την απαλότητα και τη λάμψη του.

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες;

Η Υδροδερμαπόξεση μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί και σαν μέρος μιας ολοκληρωμένης θεραπείας αντιγήρανσης, που ενδεχομένως να περιλαμβάνει μεσοθεραπεία, peelings, μάσκες αντιγήρανσης, ενέσιμες θεραπείες ή θεραπείες με LASER ή Παλμικό Φως (IPL), κ.α προκειμένου να επιφέρουμε μονιμότερα και πιο θεαματικά αποτελέσματα.

Η ΑΛΦΑΜΕΝΤ σε συνεργασία με τον οίκο IDS προτείνει το μηχάνημα Hydro Queen.

Η εταιρεία μας διαθέτει εμπειρία άνω των 30 ετών στον Ιατρικό εξοπλισμό και τα μηχανήματα Αισθητικής. Το τρίπτυχο που μας χαρακτηρίζει είναι:

 • Ποιότητα προϊόντων
 • Άρτια γνώση και εμπειρία προσωπικού
 • Πλήρης τεχνική υποστήριξη του πελάτη

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τα μοναδικά πλεονεκτήματα του μηχανήματος, μέσα από δωρεάν επίδειξη.

? +30 210 88 42 769 ?info@amed.gr.

Μηχάνημα Υδροδερμαπόξεσης: Σύγχρονος εξοπλισμός στην Αισθητική προσώπου